Μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία ποδοσφαίρου Αστακού - Δυο ποδοσφαιριστές στο δυναμικό του Παναιτωλικού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Σεπτεμβρίου 2021

Μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία ποδοσφαίρου Αστακού - Δυο ποδοσφαιριστές στο δυναμικό του Παναιτωλικού


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ

Μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία ποδοσφαίρου Αστακού αφού δυο ποδοσφαιριστές της εντάχθηκαν στο δυναμικό του Παναιτωλικού. 

Μετά από πολύχρονη προσπάθεια, κούραση, θυσίες και επιστημονική δουλειά (πολλές ατομικές προπονήσεις) κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να αποτελούν πλέον βασικά μέλη της Κ15 της ομάδας του Παναιτωλικού. Μόλις προχθές αντιμετώπισαν τον Παναθηναϊκό και τα κατάφεραν περίφημα(0-0 το αποτέλεσμα). 

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή Βασιλείου Σπύρο του Αποστόλη και τον τερματοφύλακα Παπαζώη Ευθύμη του Ιωάννη. 

Η ομάδα της Ακαδημίας Αναγέννηση Αστακού και ο προπονητής της Μπότσιος Γεράσιμος νιώθοντας υπερηφάνεια θέλουν να συγχαρούν τους δυο ποδοσφαιριστές, να τους ευχηθούν να πετύχουν τα όνειρά τους, αλλά να μην ξεχάσουν ποτέ το βασικό τους στόχο το ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ και τη ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ. Και να θυμούνται αυτό που διδάχθηκαν στην Ακαδημία όλα αυτά τα χρόνια: 

"ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ". 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad