Εκλογή του Αστακιώτη Φώτη Καϋμενάκη σε Κοσμήτορα του Παναθηναϊκού Σταδίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Σεπτεμβρίου 2021

Εκλογή του Αστακιώτη Φώτη Καϋμενάκη σε Κοσμήτορα του Παναθηναϊκού Σταδίου


Γράφει ο Χρήστος Μπόνης

Μια τεράστια διάκριση (ακόμη μία) για τον Αστακιώτη Φώτη Καϋμενάκη. 

Σήμερα εκλέχτηκε ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ του Παναθηναϊκού Σταδίου από την 2η ολομέλεια της ΕΟΕ. Ο κοσμήτορας είναι κάτι σαν διοικητής, σαν πρόεδρος του Οργανισμού του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Είναι μια πολύ μεγάλη διάκριση αν αναλογιστεί κανείς ότι η υποψηφιότητα του ήταν ανάμεσα σε παρά πολλές άλλες. Η πολύχρονη, η συνεπέστατη και η άδολη ενασχόλησή του με τα του Ολυμπιακού Πνεύματος και του Ολυμπιακού ιδεώδους, τον έχουν καταξιώσει στην συνείδηση όλων των μελών της ΕΟΕ και δικαίως σήμερα επιβραβεύτηκε με την κορυφαία διάκριση.

Σαν Αστακιώτες είμαστε δίπλα χαρούμενοι, αφενός μεν για το δεδομένο του Συντοπίτη μας, αφέτερου διότι συνέβαλε τα μέγιστα όταν κλήθηκε να βοηθήσει για την εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών στην προ μηνών εκδήλωση με την τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδα.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.

Ακόμη ένας Αστακιώτης καταγράφεται στο πάνθεον των προσωπικοτήτων και ευελπιστούμε να ακολουθήσουν παρά πολλοί ακόμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad