Παναγιώτης Στάϊκος: Αποχαιρετισμός στον Μέγα Μίκη μας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


03 Σεπτεμβρίου 2021

Παναγιώτης Στάϊκος: Αποχαιρετισμός στον Μέγα Μίκη μας


Αποχαιρετισμός στον Μέγα Μίκη μας.


Η Ελλάδα σήμερα μετά τον άλλο πυλώνα του Πολιτισμού της τον Μέγα Μάνο Χατζηδάκη χάνει και τον επίσης Μέγα Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος σήκωσε στις πλάτες του έναν ολόκληρο λαό σε δύσκολες και ταραγμένες εποχές.

Μίκη σε ευχαριστούμε για όσα διαμάντια μας χάρισες, τα οποία ταξίδεψαν στα πέρατα της Οικουμένης και μας έκανες να γνωρίσουμε μέσα από τα τραγούδια σου τους γίγαντες της Ελληνικής και όχι μόνο ποίησης!!!

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την συναυλία σου στο ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο Παλέ ντε σπορ της Θεσσαλονίκης, που είχα της τύχη ως νεαρός φοιτητής της ιατρικής να είμαι μέσα και μαζί με εσένα να διευθύνεις την ορχήστρα κάθιδρος από το πάθος που έβγαζες, λίγο μετά τη πτώση της Χούντας, ολόκληρο το στάδιο να πάλλεται στον ρυθμό που έδινες και όλοι οι θεατές όρθιοι να δονούν με τα πόδια τους το στάδιο!!!

Καλό ταξίδι Μίκη στις γειτονιές των αγγέλων καταθέτοντας ως φόρο τιμής το λατρεμένο μου συγκλονιστικό τραγούδι σου: Της Αγάπης αίματα!!!

Αστακός 2/9/2021

Παναγιώτης Στάικος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad