Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γυναικών Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Σεπτεμβρίου 2021

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γυναικών Αστακού


Ευχαριστήρια επιστολή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, μετά το τέλος και των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεών του, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους παρακάτω, αλλά και όλους όσους βοήθησαν με διάφορους τρόπους για την επιτυχία τους.

Ευχαριστούμε θερμά για την οικονομική τους ενίσχυση τους Θωμά Μπαρμπάνη, Βασίλη Μουρκούση, Δημήτρη Γουλέ και Φλώρη Διαμάντη.

Ευχαριστούμε θερμά τους συνδιοργανωτές μας κο Μάντζαρη Λευτέρη, Πρόεδρο της Κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου και τον κο Πολύζο Βασίλη, Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός Περιβάλλον Παιδεία & Κοινωνική Πρόνοια», καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. τους.

Επίσης ευχαριστούμε τον Ντίνο Απόστολο, Πρόεδρο Λιμενικού ταμείου, τον αντιδήμαρχο Μπαμπούρη Κώστα, τους ηλεκτρολόγους Νίκο Δρακά και Κώστα Ηγούμενο, τον κο Μούκα Γαβρίλη προϊστάμενο της εταιρίας AVRAMAR καθώς και τους Καραγεώργο Λεωνίδα και Μικελάτο Διονύση για την διάθεση κρασιών.

Ευχαριστούμε πολύ την Ανθή Καλλίνικου για την συμμετοχή της στο πρόγραμμα των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων με την έκθεση ζωγραφικής.

Ευχαριστούμε τις κυρίες που έλαβαν μέρος στις γυναικείες δημιουργίες, τους παραγωγούς που συμμετείχαν στην έκθεση τοπικών προϊόντων και όλες τις κυρίες που έφτιαξαν πίτες για την γιορτή πίτας και κρασιού που πραγματοποιήσαμε.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Χειμώνα και του χρόνου με υγεία να πραγματοποιήσουμε ξανά τις εκδηλώσεις μας!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad