Ξεκινούν τα θεατρικά εργαστήρια του ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Σεπτεμβρίου 2021

Ξεκινούν τα θεατρικά εργαστήρια του ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας


Ξεκινούν τα θεατρικά εργαστήρια του ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη δημιουργία Θεατρικού Εργαστηρίου στο Δήμο μας θέλοντας να δώσουμε την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να ασχοληθούν με την Θεατρική τέχνη.

Τα μαθήματα παρακολούθησης, (Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμός, Κινησιολογία, Αγωγή Λόγου) θα διδαχθούν παράλληλα με πρακτική εξάσκηση δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να συμμετέχουν σε παραστάσεις εφαρμογής, θεατρικές παραγωγές του εργαστήριου μας. (Το διδακτικό μέρος θα συνεπικουρήσουν επιπλέον επαγγελματίες του χώρου που πρόκειται να μετακληθούν για τις ανάγκες των παραγωγών μας).

Η όλη διδακτική διαδικασία, δε βασίζεται αμιγώς στην υποκριτική, αλλά ασχολείται με όλους τους ρόλους που διαδραματίζουν οι συντελεστές μιας θεατρικής παραγωγής.

Υπεύθυνος εκπαιδευτής στο Θεατρικό Εργαστήριο είναι ο Γιώργος Παυλιδάκης Ηθοποιός – Σκηνοθέτης, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της θεατρικής εκπαίδευσης αφού υπήρξε επί 15 συναπτά έτη υπεύθυνος, εκπαιδευτής του Θεατρικού εργαστηρίου του Δημοτικού Περιφερειακού θεάτρου Βορείου Αιγαίου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Β.ΑΙΓΑΙΟΥ)

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε ηλικίες άνω των 14 χρόνων. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα (απογευματινές ώρες).

Θα δημιουργηθούν τμήματα ενηλίκων και παιδιών (από 14 ετών)

Αρχικά θα δημιουργηθεί θεατρικό εργαστήριο σε Βόνιτσα και σε Πάλαιρο και βάση διαθεσιμότητας και ενδιαφέροντος θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Το μαθήματα του θεατρικού εργαστηρίου στην Βόνιτσα θα πραγματοποιηθούν στον πολυχώρο ΛΑΪΣ και στην Πάλαιρο στην αίθουσα Σπύρου Αχείμαστου (αίθουσα δημοτικού συμβουλίου)

Ωστόσο επειδή ο αριθμός των σπουδαστών είναι περιορισμένος, οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν εγκαίρως.

Πληροφορίες–επικοινωνία::6984310043- 2643022232
e-mail: dpsanakt@yahoo.gr
Δηλώσεις συμμετοχής έως: 20/09/2021 .

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Παντελής Αποστολάκης Παντελής αναφέρει "Στόχος των θεατρικών εργαστηρίων είναι η κοινή δράση και η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου μέσα από την ενασχόληση με πράγματα που ελευθερώνουν το πνεύμα, την ψυχή και το σώμα. Επιλέγουμε να αξιοποιήσουμε τη δημιουργικότητα μας στο θέατρο και να "επενδύσουμε" στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου. Καλή αρχή σε αυτή την προσπάθεια σε όσους δηλώσουν συμμετοχή ,αλλά και στον αξιόλογο εκπαιδευτή Γεώργιο Παυλιδάκη"

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα βάση πρωτοκόλλου για τον sars covid-19.

ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad