Κώστας Γεωργούλας: “Kατόπιν ενεργειών, εμού του ιδίου”! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Σεπτεμβρίου 2021

Κώστας Γεωργούλας: “Kατόπιν ενεργειών, εμού του ιδίου”!


Πρωτοφανής στα δημοτικά χρονικά η προσπάθεια εξαπάτησης και χειραγώγησης των Δημοτών που συμβαίνει από τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Επανειλημμένα προσπαθεί να καπηλευτεί έργα της περιφέρειας στα όρια του Δήμου Ξηρόμερου ως απόρροια δικών της ενεργειών.

Ως γνωστόν σε όλους η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δραστηριοποιείται εκτελώντας αντίστοιχου μεγέθους δεκάδες τέτοιες παρεμβάσεις, στο σύνολο της εδαφικής έκτασης της.

Η Δημοτικά Αρχή και πάλι σήμερα με σημείο αναφοράς την ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου Παλαιομάνινα -Σουπί από την Περιφέρεια συνεχίζει την πρακτική μιας ξεπερασμένης πολιτικής εποχής και μας θυμίζει όλο και πιο πολύ τους αξέχαστους Γκρούεζα, Μαυρογιαλούρο και Γκόρτσο, με τους απαραίτητους σήμερα ..«ανώνυμους» κλακαδόρους.

Πολύ σύντομα θα δούμε και τις οικείες πλέον σκηνές με τα φάσκελα των δημοτών, στο σύγχρονο … Γκρούεζα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad