Παρουσίαση βιβλίου "www.Dialogos.gr" στον Αστακό - Ευχαριστήρια επιστολή του συγγραφέα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Σεπτεμβρίου 2021

Παρουσίαση βιβλίου "www.Dialogos.gr" στον Αστακό - Ευχαριστήρια επιστολή του συγγραφέα


Ευχαριστήρια επιστολή του συγγραφέα

Ευχαριστώ εγκάρδια τους συντοπίτες μου που με τίμησαν με την παρουσία τους στην χθεσινή πρώτη παρουσίαση του βιβλίου μου www.Dialogos.gr στον Αστακό Αιτ/νιας. Μια λογοτεχνική βραδιά που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, μεγάλη προσέλευση κόσμου και όμορφη ατμόσφαιρα.

Θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη, στον πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης δήμου Ξηρομέρου Λ.Μάντζαρη, τους Δημοτικούς συμβούλους που έδωσαν το παρών, στην πρόεδρο του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Γιάννα Ζούλα, στους Λογοτέχνες που απέστειλαν γραπτό χαιρετισμό (Γιάννης Φιλιππάκης – ποιητής, Χριστίνα-Παναγιώτα Μανωλέα - Γ.Γ. Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών και Πλούταρχος Πάστρας - Εκδότης).

Τις ξεχωριστές ευχαριστίες μου στους εκλεκτούς ομιλητές της εκδήλωσης, Κώστα Καρούσο, Πρόεδρο της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών και Δημήτρη Στρατούλη Συγγραφέα, Δρ Νομικής, Πρώην υπουργό και βουλευτή.

Φυσικά, ευχαριστώ όλες και όλους που παρευρέθηκαν, αλλά και εκείνους που, ενώ δεν κατέστη δυνατό να έρθουν, μου έστειλαν μηνύματα στήριξης και αλληλεγγύης.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad