Μεσολόγγι: Πέθανε μέσα σε μία εβδομάδα 16χρονος μαθητής - Οι γονείς δώρισαν τα όργανά του - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Μεσολόγγι: Πέθανε μέσα σε μία εβδομάδα 16χρονος μαθητής - Οι γονείς δώρισαν τα όργανά του


Στα μαύρα το Μεσολόγγι για τον άτυχο Ντίνο που έφυγε πρόωρα και άδικα. Ένα 16χρονο παιδί που άρχισε ξαφνικά να δίνει μάχη για τη ζωή του…

Ένα παλικάρι γεμάτο ζωή πέθανε στα 16 του χρόνια, μετά από περιπέτεια μόλις μιας εβδομάδας. Ο 16χρονος Ντίνος έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων χτυπημένος από οξεία εγκεφαλομινιγγίτιδα. Ήταν τόσο άμεσος ο τρόπος που χτύπησε η νόσος το παιδί, που άντεξε μόνο μια εβδομάδα νοσηλευόμενος στο Ρίο.

Το τραγικό νέο ήταν κεραυνός εν αιθρία για όλο το Μεσολόγγι. Ένα υγιέστατο παλικάρι, ένας γίγαντας που τον αγαπούσαν όλοι.

Σύμφωνα με το aixmi-news.gr, οι γονείς του, πήραν τη μεγάλη απόφαση μέσα στον πόνο τους να δώσουν ζωή σε επτά ανθρώπους χαρίζοντας τα όργανα του παιδιού τους. Ένα μεγαλείο ανθρωπιάς που προκάλεσε κύμα συγκίνησης στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad