Τα ονόματα των νικητών(τριών) που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για τη θεατρική παράσταση "1822 ONE YEAR LATER" του Γιώργου Μακρή - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Οκτωβρίου 2021

Τα ονόματα των νικητών(τριών) που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για τη θεατρική παράσταση "1822 ONE YEAR LATER" του Γιώργου Μακρή


Τα ονόματα των νικητών(τριών) που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση* για τη θεατρική παράσταση "1822 ONE YEAR LATER" του Γιώργου Μακρή, είναι:

1. Nantia Pistioli

2. Rena Keramida

Οι νικήτριες θα επιδείξουν την ταυτότητά τους στην είσοδο, για να απολαύσουν δωρεάν την παράσταση.


*Οι προσκλήσεις αφορούν την απογευματινή παράσταση, ώρα 18:15, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

** Δεν πραγματοποιήθηκε κλήρωση καθώς οι συμμετοχές ήταν μόνο τρείς. Η τρίτη κυρία δεν θέλησε να συμμετάσχει τελικά στην κλήρωση λόγω προσωπικών λόγων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad