Συμμετοχή δημοτικών παρατάξεων, φορέων, συλλόγων και πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, στη δημόσια διαβούλευση για τη σύνταξη του Προγράμματος Αλιείας, Υδατοκαλλιέργειας και Θάλασσας (ΠΑΛΥΘ) 2021-2027 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Οκτωβρίου 2021

Συμμετοχή δημοτικών παρατάξεων, φορέων, συλλόγων και πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, στη δημόσια διαβούλευση για τη σύνταξη του Προγράμματος Αλιείας, Υδατοκαλλιέργειας και Θάλασσας (ΠΑΛΥΘ) 2021-2027


Ημερομηνία 2.10.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ανακοίνωση - πρόσκληση

Συμμετοχή δημοτικών παρατάξεων, φορέων, συλλόγων και πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, στη δημόσια διαβούλευση για τη σύνταξη του Προγράμματος Αλιείας, Υδατοκαλλιέργειας και Θάλασσας (ΠΑΛΥΘ) 2021-2027.

Στο πλαίσιο των εργασιών για τη σύνταξη του Προγράμματος Αλιείας, Υδατοκαλλιέργειας και Θάλασσας (ΠΑΛΥΘ) 2021-2027, τρέχει δημόσια διαβούλευση με καταληκτική ημερομηνία έως στις 8 Οκτωβρίου.

Καλούνται δημοτικές παρατάξεις, φορείς, σύλλογοι και πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου, όπως και η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στη Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, έως στις 7 Οκτωβρίου στις 02:00 μ.μ., να στείλουν στο e-mail: dimosxiromeroy2019@gmail.com τις προτάσεις τους για την σχετική προαναφερόμενη διαβούλευση.

Όλες οι προτάσεις θα μπουν σε ηλεκτρονικό αρχείο και θα ανέβουν στη δημόσια διαβούλευση, με μέριμνα και ευθύνη του Δήμου Ξηρομέρου

Κείμενο διαβούλευσης

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad