Αστακός: Γιορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου από τα παιδάκια του ΚΔΑΠ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Οκτωβρίου 2021

Αστακός: Γιορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου από τα παιδάκια του ΚΔΑΠ


Γιορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου από τα παιδάκια του ΚΔΑΠ μας με κάθε επισημότητα.
Τραγούδια, ποιήματα και μια υπέροχη διαδικτυακή διαδραστική παρουσίαση των ιστορικών γεγονότων από τον κ. Βασίλειο Ζαγκότα στα 4 ΚΔΑΠ του Δήμου μας ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο την μικρή και πολύ σημαντική μας γιορτή.
 
Να ευχαριστήσουμε τον κ. Ζαγκότα για το χρόνο που διέθεσε, για τις γνώσεις που χάρισε στα παιδιά και την άψογη συνεργασία του με τα ΚΔΑΠ μας. Μεγάλο ευχαριστώ και στη διοίκηση της Κοινωφελής και την τεχνική μας υποστήριξη σ αυτό το εγχείρημα.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Μας δώσατε μεγάλη χαρά που αγκαλιάσατε αυτή τη μικρή γιορτή του ΚΔΑΠ μας και σας υποσχόμαστε και άλλες ανάλογες δράσεις.
 
Δυστυχώς τα μέτρα για τον covid δεν επιτρέπουν την παρουσία γονέων σε εκδηλώσεις, όμως φροντίσαμε και γι' αυτό με καταγραφή βίντεο που θα σταλεί ατομικά σε όλους τους γονείς των παιδιών που συμμετείχαν.
 
Να σας ευχηθούμε και του χρόνου!
Χρόνια πολλά Ελλάδα μας!
Ζήτω το ΟΧΙ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad