Κλειστές αύριο όλες οι σχολικές μονάδες, παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου, λόγω κακοκαιρίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Οκτωβρίου 2021

Κλειστές αύριο όλες οι σχολικές μονάδες, παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου, λόγω κακοκαιρίας


Αστακός 13.10.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση Δημάρχου, η οποία θα βγει σε λίγο επίσημα και κατόπιν επικοινωνίας με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, αποφασίσαμε για αύριο Πέμπτη 14.10.2021, όλες οι σχολικές μονάδες, παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου να μην λειτουργήσουν.

Επαναλαμβάνουμε ότι η ενημέρωση που έχουμε και τα καιρικά μοντέλα, δείχνουν ότι ο Μπάλλος (BALLOS), θα επηρεάσει χτυπώντας με σφοδρότητα τον Δήμο Ξηρομέρου.

Ελπίζουμε να διαψευστούν οι προγνώσεις αλλά εμείς πρέπει να λάβουμε τα συγκεκριμένα προληπτικά μέτρα για να προστατεύσουμε μικρά παιδιά και μαθητές.

Αγαπητοί συμπολίτες εφιστούμε την μέγιστη προσοχή σας. Ο μηχανισμός του Δήμου Ξηρομέρου είναι επί ποδός να συνδράμει όπου απαιτηθεί.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ 14102021 ΔΙΑΥΓΕΙΑ.pdf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad