Κοντά στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων σε Όχθια, Ρίγανη και Παντάνασσα βρέθηκαν τα μέλη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Οκτωβρίου 2021

Κοντά στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων σε Όχθια, Ρίγανη και Παντάνασσα βρέθηκαν τα μέλη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου


Κοντά στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων σε Όχθια, Ρίγανη και Παντάνασσα βρέθηκαν τα μέλη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου.

Οι εθελοντές της Ακτίνας, συνεχίζοντας τη δράση τους, μοίρασαν στους μικρούς μαθητές σχολικά είδη όπως τετράδια, μολύβια, στυλό, μπλοκ ζωγραφικής αλλά και μπάλες ποδοσφαίρου, μάσκες και αντισηπτικά.

«Ο εθελοντισμός, για όλους εμάς στην Ακτίνα, είναι πηγή δύναμης και παράγοντας που μας καθιστά ενεργούς πολίτες. Η χαρά που εισπράξαμε από την επίσκεψη μας στα σχολεία ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Η ανάγκη να βρεθούμε κοντά σε περισσότερους συμπολίτες μας είναι κυρίαρχο συναίσθημα που μας εμψυχώνει να συνεχίσουμε τη δραστηριότητα μας», ανέφερε σχετικά η κ. Βούλα Γουργολίτσα – Αρτίκου, υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad