Λεωνίδας Παπαρίζος: Καλή επιτυχία στους Ξηρομερίτες που θα λάβουν μέρος στον 38ο Μαραθώνιο της Αθήνας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Νοεμβρίου 2021

Λεωνίδας Παπαρίζος: Καλή επιτυχία στους Ξηρομερίτες που θα λάβουν μέρος στον 38ο Μαραθώνιο της Αθήνας


38ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Γράφει ο Λεωνίδας Παπαρίζος

Στις 13 και 14 Νοεμβρίου, Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα στην πρωτεύουσα θα διεξαχθούν αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων και ο κλασικός Διεθνής Μαραθώνιος της Αθήνας με παγκόσμια αναγνώριση και εμβέλεια. Θα λάβουν μέρος αθλητές από όλη την υφήλιο αναγνωρισμένοι και μη. Είναι μια γιορτή του Αθλητισμού!

Στην Περιφέρειά μας του Δήμου Ξηρομέρου, έχουμε πολλούς ικανούς αθλητές που θα λάβουν μέρος, είτε σε σωματειακό είτε σε ατομικό επίπεδο. Δεν αναφέρομαι ονομαστικά μήπως ξεχάσω κάποιον. 

Πάντως σε όλους όσους θα λάβουν μέρος Ξηρομερίτες και μη εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους και να γυρίσουν υγιείς και χωρίς τραυματισμούς. Εμείς θα περιμένουμε στον τερματισμό να τους χειροκροτήσουμε και να τους συγχαρούμε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad