Πρόσκληση για ανοικτή διαβούλευση για τις 9 μελέτες στα παραλιακά μέτωπα Αστακού και Μύτικα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Νοεμβρίου 2021

Πρόσκληση για ανοικτή διαβούλευση για τις 9 μελέτες στα παραλιακά μέτωπα Αστακού και Μύτικα


Ημερομηνία 11.11.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, με την αριθ. πρωτ. 63887/02.10.2020 (ΑΔΑ: ΨΒΨΡ46ΜΤΛ6-ΞΒΞ) απόφαση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Αναπτυξιακής Πολιτικής, εντάχθηκε στη πράξη με τίτλο «Αναβάθμιση Υποδομών των Λιμένων Αστακού και Μύτικα στο Δήμο Ξηρομέρου», στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης VII «Σύνταξη/ Επικαιροποίηση Σχεδίων και Μελετών στο πλαίσιο της κατασκευής, βελτίωσης και συντήρησης των λιμενικών υποδομών των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και των Δημοτικών Λιμενικών Γραφείων», συνολικού προϋπολογισμού 418.850,17 €, με τα κάτωθι Υποέργα:

1. Αναβάθμιση Λιμενικών Υποδομών Αστακού.
2. Αναβάθμιση Λιμενικών Υποδομών Μύτικα.

- Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου.

Συνεχίζοντας λοιπόν την πορεία προς την ετοιμασία των τευχών δημοπράτησης των μελετών και προς την δημοπράτηση τους και στα πλαίσια μίας ανοικτής διαβούλευσης, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί σύμβουλοι της Optimum Value, θα επισκεφτούν Αστακό και Μύτικα και καλούνται αιρετοί, φορείς, επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής όπως συμμετέχουν, προκειμένου να διαμορφωθούν οι τελικές προτάσεις, λόγω της σημαντικής αναπτυξιακής διάστασης που έχουν οι μελέτες αυτές για τα παραλιακά μέτωπα Αστακού και Μύτικα. 


Καλούνται λοιπόν αιρετοί, φορείς και όποιοι πολίτες επιθυμούν, να συμμετέχουν στην ανοικτή διαβούλευση για τις 9 μελέτες για τα παραλιακά μέτωπα Αστακού και Μύτικα:

  • Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου στις 09:30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στον Αστακό.
  • Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου στις 01:30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα.

Εκ μέρους του Εξειδικευμένου Τεχνικού Συμβούλου θα παραστούν οι:
  • Καραγιάννης Φάνης, Διευθύνων Σύμβουλος Optimum Value A.E.
  • Κρυονερίτης Νίκος, Φυσικός Ωκεανογράφος MSc, Geodesist Hydrographer MSc, Strategic Studies MSc.
  • Σαμοθράκη Ευαγγελία, Μηχανικός Περιβάλλοντος, MSc.

* Για την προσέλευση σας στους αναφερόμενους χώρους, θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα για τον Covid (μάσκα και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, ή PCR ή RAPID test 48 ωρών).

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου
Αποστόλης Ντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad