ΠΔΕ: Κλειστά μέχρι και την Τετάρτη τμήματα της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Νοεμβρίου 2021

ΠΔΕ: Κλειστά μέχρι και την Τετάρτη τμήματα της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κλειστά μέχρι και την Τετάρτη τμήματα της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

Ανακοινώνεται ότι τα Τμήματα Τεχνικό και Αδειών Κυκλοφορίας Αγρινίου και Χορήγησης Αδειών Οδήγησης Αγρινίου, της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, παραμένουν κλειστά από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021, έπειτα από τον εντοπισμό θετικών κρουσμάτων Covid-19 σε υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Ξεκίνησαν ήδη διαδικασίες για την απολύμανση των χώρων, ενώ την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, το σύνολο του προσωπικού θα υποβληθεί σε διαγνωστική εξέταση ανίχνευσης κορωνοϊού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Τα ραντεβού των πολιτών που είχαν προγραμματιστεί τις συγκεκριμένες ημέρες έχουν ήδη επανακαθοριστεί, ύστερα από επικοινωνία με τους ενδιαφερομένους. Για περαιτέρω επικοινωνία το κοινό μπορεί να απευθυνθείτε στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

• Για το Τμήμα Τεχνικό και Αδειών Κυκλοφορίας Αγρινίου: g.milis@aitnia.pde.gov.gr
• Για το Τμήμα Αδειών Οδήγησης Αγρινίου: s.selima@aitnia.pde.gov.gr
• Για επείγουσες και μόνο περιπτώσεις, στις πλησιέστερες Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας, ήτοι:

1. Στη Διεύθυνση, στο Μεσολόγγι (26313-63104 και 26313-63118)
2. Στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών, στη Ναύπακτο (26343-61123).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad