Παναγιώτης Στάϊκος: Αυτό είναι ένα έκτρωμα κακοτεχνίας, ηλίθιας αρχιτεκτονικής μελέτης και ρεμούλας, που μόνο προβλήματα δημιουργεί στην πόλη μας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Νοεμβρίου 2021

Παναγιώτης Στάϊκος: Αυτό είναι ένα έκτρωμα κακοτεχνίας, ηλίθιας αρχιτεκτονικής μελέτης και ρεμούλας, που μόνο προβλήματα δημιουργεί στην πόλη μας


Αυτό είναι ένα έκτρωμα κακοτεχνίας, ηλίθιας αρχιτεκτονικής μελέτης και ρεμούλας, που μόνο προβλήματα δημιουργεί στην πόλη μας Αστική Ανάπλαση.

Έχει καμιά σχέση αυτή η δήθεν ανάπλαση με τις αναπλάσεις Σώκου και Μοσχολιού στο Αγρίνιο ή με τις αναπλάσεις στην εκκλησία των Καλαβρύτων και στον κεντρικό τους δρόμο και πόσους δρόμους έχουν ελευθέρους για τα αυτοκίνητα με τον τόσο πολύ τουρισμό που έχουν για Ιστορικό, Θρησκευτικό και Χιονοδρομικό Τουρισμό;;;;

Το έργο αυτό είναι ένα επικίνδυνο έκτρωμα, που δημιουργεί προβλήματα στην πόλη και τους πολίτες και επαγγελματίες που νοιαζόμαστε.

Πηγαίνετε στο καφενείο του κυρίου Νίκου Καρφή και στο φαρμακείο της κυρίας Μάνιας Αθανασιάδου να δείτε τις επικίνδυνες γωνιές, στις οποίες έχουν γίνει ήδη τέσσερα τροχαία ατυχήματα.

Θέλω να δω τις αντιδράσεις όσων δεν θα έχουν που να βάλουν το αυτοκίνητο τους, είτε ντόπιοι, είτε τουρίστες, είτε από τα γύρω χωριά που θα έρχονται να ενισχύσουν την αγορά του Αστακού και να απολαύσουν την φυσική ομορφιά του.

Το έργο αυτό είναι ένα επικίνδυνο έκτρωμα, που δημιουργεί προβλήματα στον κοινωνικό ιστό της πόλη του Αστακού τους πολίτες και επαγγελματίες που νοιαζόμαστε.

Πηγαίνετε δίπλα στον Παιδικό Σταθμό και να δείτε πως απατεώνες (και έχω επίγνωση της βαριάς κουβέντας), έβαλαν μεταχειρισμένα παγκάκια βαμμένα, που λείπουν και σανίδες και κάποιες είναι σπασμένες, τα οποία ο Δήμος με χρήματα των πολιτών πληρώνει ως καινούργια!!!!

Δεν θα πάω στον Εισαγγελέα για αυτή την ρεμούλα και διαπλοκή των 1.000 ευρώ, αλλά για άλλες των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ τόσο στον Εισαγγελέα του Μεσολογγίου όσο και του Αρείου Πάγου και τότε πέρα από τον πλήρη εξευτελισμό τους και την διαπόμπεψη , θα ακολουθήσει και ο δρόμος της φυλακής.

Το πότε θα το κάνουμε θα το αποφασίσουμε εμείς, όταν κρίνουμε πως είναι ο κατάλληλος χρόνος!!!

Λέων Τολστόι στο Πόλεμος και Ειρήνη: Όπλα μου η υπομονή και ο χρόνος!!!

Ντροπή τους για όλο το εγχείρημα της ντροπής και του αίσχους.

Εγώ δηλώνω ότι το διαχωριστικό μπροστά στο ΚΤΕΛ θα το ξηλώσω στις 2 Ιανουαρίου του 2024, όπως θα μου δίνει το δικαίωμα ο νόμος και θα αιτιολογήσω πλήρως την απόφαση και την νομιμότητα της, πριν γίνουν οι Δημαιρεσίες και ο ορισμός Αντιδημάρχων.

Ε ΟΧΙ δεν θα υπάρχει για πολλά χρόνια η εφαρμογή αυτής της μελέτης!!!

Θα υπάρξει κάποιος Δήμαρχος, ο οποίος θα ξηλώσει όλα αυτά τα εκτρώματα, που διασαλεύουν τον ιστό της πόλης και όσο μένουν θα είναι ένα μνημείο κακογουστιάς και ανοησίας!!!

Ποιες λύσεις να βρούμε να διορθώσουμε τις ανοησίες, όταν μιλάμε εις ώτα μη ακουόντων ;;;;

Αστακός 24/11/2011

Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου











1 σχόλιο:

  1. Γιατι ρε γιατρε τα ισοπεδωνεις ολα?? δεν εχει τιποτα καλο το εργο? ηταν καλυτερο τοτε ,πολυ παλια που ξηλωσαν τα πετρινα πεζοδρομια και μετεπειτα εφτιαξαν τσιμεντενια-πετρινα κακην κακως με εργολαβους-αρχιτεκτονες αλβανους?Μπορουσε να περπατησει καποιος ανθρωπος στα πεζοδρομια του αστακου?μπορουσε μια γυναικα να παρει απο το χερι το παιδι της να παει για ψωμι?
    Οι πολιτες ας μαθουν να μην κουβαλανε το αμαξι για καφε,ας περπατησουν και λιγο,γιατρος εισαι ξερεις καλυτερα,ας παρουν κανενα ποδηλατο,ας αραξουν πιο μακρια μεχρι να γινει καποιο parking.Ο Αστακος εχει πολλα προβληματα που οφειλονται στην ανικανοτητα των προηγουμενων Δημαρχων.Οι κατοικοι ας γινουν πιο υπευθυνοι ,ευγενεις και καθαροι,ας μην ριχνους ολα τα λυμματα στα ομβρια....κλπ Οποτε μην δυσανασχετεις και δινεις την εντυπωση κακου και μοχθηρου και ζηλοφθονου ανθρωπου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad