Ξεκινάει η επαναλειτουργία της Φιλαρμονικής Μεδεώνος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας - Πρόσκληση ενδιαφέροντος για πρόσληψη δασκάλων μουσικής - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Νοεμβρίου 2021

Ξεκινάει η επαναλειτουργία της Φιλαρμονικής Μεδεώνος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας - Πρόσκληση ενδιαφέροντος για πρόσληψη δασκάλων μουσικής


- Ξεκινάει η επαναλειτουργία της Φιλαρμονικής Μεδεώνος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
- Ενημερωτική Πρόσκληση ενδιαφέροντος για πρόσληψη δασκάλων μουσικής

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ,στο πλαίσιο της ενίσχυσης και εμπλουτισμού των Πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δήμου, μετά την λειτουργία θεατρικής ομάδας, ανακοινώνει την επαναλειτουργία της Φιλαρμονικής Μεδεώνος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Η συμμετοχή αφορά παιδιά και ενήλικες ηλικίας από 7 από 35 ετών (αν υπάρχει ενδιαφέρον θα δημιουργηθεί γκρουπ και για μεγαλύτερες ηλικίες) και η εκμάθηση είναι δωρεάν για όλους.

Τα μαθήματα θα γίνονται 3 ημέρες την εβδομάδα (από ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) και η παρουσία του μαθητευόμενου θα είναι απαραίτητη δύο φορές την εβδομάδα από 45 λεπτά (απαραίτητη προϋπόθεση για την σωστή εκμάθηση ) . Γενική πρόβα όλων των εκπαιδευόμενων θα γίνεται δύο φορές το μηνά , Σάββατο ή Κυριακή́ από 4 ώρες.

Βασικός χώρος διδασκαλίας ορίζεται το κτίριο του πρώην Δημαρχείου Μεδεώνος στην Κατούνα και ανάλογα με τις προθέσεις της μαθητικής κοινότητας, σε άλλα Δημοτικά Διαμέρισμα του πρώην Δήμου Μεδεώνος θα μοιραστούν οι ώρες εκμάθησης.

Παρακαλούνται όσοι θέλουν να εγγραφούν να επικοινωνήσουν από σήμερα Δευτέρα 1 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στο email: dpsanakt@yahoo.gr ή στο τηλέφωνο 2643022232.

Τις επόμενες ημέρες και μετά από την επίσημη πρόσκληση ενδιαφέροντος που θα δοθεί στην δημοσιότητα οι καθηγητές που θα αναλάβουν την εκμάθηση των οργάνων θα έρθουν σε επαφή με κάθε ενδιαφερόμενο.

Να τονίσουμε ότι τα μουσικά όργανα διατίθενται δωρεάν από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Ενημερωτική Πρόσκληση ενδιαφέροντος στην οποία θα προβεί τις επόμενες ημέρες το ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν πρόταση για την υπηρεσία:

1. Εκμάθηση μουσικών οργάνων φιλαρμονικής Μεδεώνος από 15 Νοεμβρίου 2021 έως και 30 Ιουλίου 2022.

Για την υπηρεσία αυτή ζητά:

- Έναν (1) καθηγητή μουσικής με εξειδίκευση στα πνευστά́ μουσικά́ όργανα Κάτοχος πτυχίου ανωτέρων θεωρητικών – κάτοχος πτυχίου πνευστών μουσικών οργάνων- πτυχίο ενορχηστρωσης πνευστων μοουσικων οργανων

- Έναν (1) καθηγητή μουσικής με εξειδίκευση στα κρουστά́ μουσικά́ όργανα Κάτοχος πτυχίου ευρωπαϊκών κρουστών – drums.

Οι δάσκαλοι είναι υποχρεωμένοι να στείλουν ενημέρωση στα σχολεία και τους μαθητές για να πραγματοποιήσει οντισιόν στους ενδιαφερόμενους μαθητές.

Η σύμβαση δεν θα έχει ισχύ για το διάστημα και μόνο σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η λειτουργία φιλαρμονικής λόγω μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του sars-covid-19 και σε περίπτωση που το Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας αποφασίσει την διακοπή της σύμβασης .

Απαραίτητα προσόντα:
  • Δίπλωμα η πτυχίο πνευστού οργάνου (επιπλέον προσόν αν υπάρχει πτυχίο για περισσότερα όργανα)
  • πτυχίο ενοργάνωσης
  • πτυχίο αρμονίας, φούγκας - σύνθεσης
  • προϋπηρεσία στο αντικείμενο (βεβαίωση προϋπηρεσίας τουλάχιστον 5 έτη)
  • βιογραφικό σημείωμα

Τα ανωτέρω είναι απαραίτητα ζητούμενα προσόντα και κριτήρια επιλογής απαραίτητη η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου παροχής υπηρεσιών και ικανότητας υποβολής οικονομικής προσφοράς.

Σε περίπτωση που τα μετρά για την πανδημία του sars-covid-19 επιβάλλουν μη λειτουργιά φιλαρμονικής για το διάστημα αυτό δεν πληρώνεται ο δάσκαλος

Θα πρέπει να λαμβάνει απαραίτητα όλα τα μετρά προστασίας από την πανδημία του sars-covid-19 κατά τη διάρκεια των μαθημάτων

Οι υποχρεώσεις:

Α) Εμφανίσεις φιλαρμονικής - Εθνικές εορτές (στην δημοτική ενότητα Μεδεώνος), Πολιούχοι Τοπικών Διαμερισμάτων (προτεραιότητα η Δημοτική Ενότητα Μεδεώνος και αν κριθεί απαραίτητο σε περιοχές του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας). Εκδηλώσεις Χριστουγέννων και Πάσχα στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας με προτεραιότητα στην Δημοτική Ενότητα Μεδεώνος, φιλανθρωπικά event - Πολιτιστικές Εορταστικές Εκδηλώσεις – συναυλίες του δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Αν κριθεί απαραίτητο η συμμετοχή φιλαρμονικής Μεδεώνος εκτός Δήμου σε διάφορα πολιτιστικά – φιλανθρωπικά – προωθητικά event .

Β) 20 ώρες εβδομαδιαίως εκμάθηση πνευστών και και 15 ώρες εβδομαδιαίως εκμάθηση πνευστών (σε Κατούνα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και σε όποιο άλλη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος υπάρχει γκρουπ 10 – 15 παιδιών)

Γ) Γενικές πρόβες Δύο (2) φορές / μήνα Σάββατο ή Κυριακή από 4 ώρες

Δ) Δωρεάν service μουσικών οργάνων τρείς (3) φορές / χρόνο.

Χώρος διδασκαλίας:

Ως βασικός χώρος διδασκαλίας ορίζεται το κτίριο του πρώην Δημαρχείου Μεδεώνος στην Κατούνα.

Κατόπιν συμφωνίας με τους υπεύθυνους του Κοινωνικού Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης, δηλώνεται υπεύθυνα πως ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος και τις προθέσεις της μαθητικής κοινότητας, σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα του πρώην Δήμου Μεδεώνος θα μοιραστούν οι ώρες εκμάθησης και σε άλλες περιοχές της δημοτικής ενότητας Μεδεώνος ώστε να καλυφθούν απόλυτα όλες οι ανάγκες.

Παρακαλούμε όπως μας υποβάλετε την οικονομική προσφορά σας και το βιογραφικό σημείωμα για την παραπάνω υπηρεσία μέσω του email : dpsanakt@yahoo.gr και για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις στο τηλ 2643022232

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Παντελής Αποστολάκης αναφέρει για την επανέναρξη της φιλαρμονικής Μεδεώνος:

«Ελπίζουμε να είναι η τελευταίας επανέναρξη και η εξέλιξη του κορωνοϊού να μας αφήσει να δημιουργήσουμε μια πρότυπη φιλαρμονική, όπως την είχαμε ονειρευτεί.

Με αυτή την πράξη υποστηρίζονται οι κοινωνικοί θεσμοί και αναπτύσσονται οι δράσεις κοινωφελούς και συλλογικού χαρακτήρα.

Με δεδομένο, ότι η μουσική διαπλάθει το χαρακτήρα και την προσωπικότητα των ατόμων, κύριο μέλημα της φιλαρμονικής είναι να δώσει στα παιδιά την ώθηση για την ομαλότερη ένταξη τους στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Τα παιδιά που ανήκουν στο σύνολο της φιλαρμονικής διδάσκονται πως η μουσική αυξάνει τη συγκέντρωση και την αντοχή. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλει στην καλύτερη ψυχική υγεία και την καταπολέμηση του άγχους.

Τέλος πέρα από την αισθητική απόλαυση και καλλιέργεια ενισχύεται το ομαδικό και συλλογικό πνεύμα, για το λόγο αυτό αποφασίστηκε η επαναλειτουργία της φιλαρμονικής»

ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝIΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad