Δήμος Ξηρομέρου: Εκδήλωση ενημέρωσης για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


02 Νοεμβρίου 2021

Δήμος Ξηρομέρου: Εκδήλωση ενημέρωσης για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού


Ημερομηνία 2/11/2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ξηρομέρου, το Ν.Π.Δ.Δ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ», σε συνεργασία με τον πάντα δραστήριο «Σύλλογο Γυναικών Αστακού», διοργάνωσε την εκδήλωση ενημέρωσης για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 06:00 μ.μ στον Αστακό.

Η εκδήλωση περιελάμβανε συμβολικό περίπατο από την θέση «Άγκυρα» έως το Δημαρχείο και κατόπιν ομιλία του Χειρούργου Μαιευτήρα - Γυναικολόγου Λυκούδη Σπυρίδωνα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ξηρομέρου.

Μας καθήλωσαν οι δύο γυναίκες, που μοιράστηκαν μαζί μας τις βιωματικές εμπειρίες τους στη μάχη που έδωσαν και βγήκαν νικήτριες της ζωής. Έχουν τον θαυμασμό μας και την αγάπη μας και αποτελούν ζωντανά παραδείγματα στάσης ζωής.

Ευχαριστούμε πολύ τους συμμετέχοντες και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της όμορφης αυτής εκδήλωσης.

Εκ του Δήμου ΞηρομέρουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad