Επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 σε εκπαιδευτικό του Κ.Δ.Α.Π. Κανδήλας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Νοεμβρίου 2021

Επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 σε εκπαιδευτικό του Κ.Δ.Α.Π. Κανδήλας


Ημερομηνία 19.11.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα covid – 19 σε εκπαιδευτικό του Κ.Δ.Α.Π. Κανδήλας και ακολουθώντας τα μέτρα που ορίζονται από τα αντίστοιχα πρωτόκολλα ενημερώνουμε τους γονείς που τα παιδιά τους προσήλθαν στο Κ.Δ.Α.Π. την Τρίτη 16 Νοεμβρίου, ότι την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου θα πρέπει να συνοδεύσουν τα παιδιά τους για rapid test στο Κ.Υ. Μύτικα στις 13:00 με 13:30.

Επίσης, τις ημέρες που ήδη προβλέπονται από τους κανονισμούς για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων τα παιδιά θα πραγματοποιήσουν κανονικά τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο self test. Rapid test θα πραγματοποιηθούν στα ίδια παιδιά ξανά την επόμενη Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, έπειτα από συνεννόηση. Να επισημάνουμε ότι στο χώρο πραγματοποιήθηκε σήμερα απολύμανση.

Οι γονείς καλό θα ήταν να παρακολουθούν καθημερινά τα παιδιά στο σπίτι για τυχόν συμπτώματα. Σε περίπτωση εμφάνισης οποιουδήποτε συμπτώματος τα παιδιά δεν προσέρχονται στη δομή και υποχρεούνται να παραμείνουν στο σπίτι.

Παρακαλούμε για την αυξημένη προσοχή όλων και την πιστή τήρηση των μέτρων!

Εκ της ΚΕΔΗΞ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad