Ο Νίκος Ανδρουλάκης νέος πρόεδρος στο Κίνημα Αλλαγής με 67,9% - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Δεκεμβρίου 2021

Ο Νίκος Ανδρουλάκης νέος πρόεδρος στο Κίνημα Αλλαγής με 67,9%


- Με ισχυρό προβάδισμα έναντι του Γιώργου Παπανδρέου επικράτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. 
- Η συγχαρητήρια επιστολή της ΕΔΕΚΑΠ και οι πρώτες δηλώσεις του νικητή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Νίκος Ανδρουλάκης που ανακηρύχθηκε και επίσημα ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ από την ΕΔΕΚΑΠ. Η επιτροπή σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι στο 95,37% της ενσωμάτωσης των ψήφων, ο Νίκος Ανδρουλάκης λαμβάνει 67,9% (132.706 ψήφοι) και Γιώργος Παπανδρέου 32,1% (62.748 ψήφοι), και συγχαίρει τον νέο πρόεδρο της παράταξης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ από τη Χαριλάου Τρικούπη, φάνηκε ενωτικός ενώ έκανε λόγο για επιστροφή του ΠΑΣΟΚ, που απέδειξε ότι έχει βαθιές ρίζες στην κοινωνία. Εκεί είχαν συγκεντρωθεί μέλη και φίλοι της παράταξης που του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή κρατώντας σημαίες του ΠΑΣΟΚ και φωνάζοντας συνθήματα, όπως «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό» και «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Νίκο αρχηγό».

Το πόντιουμ της ομιλίας του Νίκου Ανδρουλάκη στήθηκε δίπλα στην επιγραφή που είναι αφιερωμένη στη Φώφη Γεννηματά σε μια κίνηση σεβασμού και τιμής στη μνήμη της πολιτικής αρχηγού του ΚΙΝΑΛ που σφράγισε την πορεία της παράταξης και εγγυήθηκε την ενότητά της.

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη

«Σήμερα αρχίζει μια νέα εποχή για το ΠΑΣΟΚ, έχουμε ισχυρή εντολή για ανανέωση και αναγέννηση της παράταξης. Η μεγάλη συμμετοχή έβγαλε πιο δυνατή την παράταξη και απέδειξε ότι έχει βαθιές ρίζες στην κοινωνία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Με ενωτικό πρόσημο συνεχάρη τους άλλους πέντε υποψηφίου, τους ανέφερε ονομαστικά και τους κάλεσε όλοι μαζί να υπερασπιστούμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα και πολιτική αυτονομία. «Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι», τόνισε ενώ πρόσθεσε «το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, η δημοκρατική παράταξη επέστρεψε».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad