Δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Περιφερειακό Ιατρείο Παλαιομάνινας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Δεκεμβρίου 2021

Δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Περιφερειακό Ιατρείο Παλαιομάνινας


Παλαιομάνινα 11-12-2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ
Ταχ. Δ/νση: Παλαιομάνινα Τ.Κ. 300 01
Τηλ.: 26320 41147
e-mail: koin.palaiomanina@gmail.com
Προς: κο Ανδρέα Καρταπάνη,
Πρόεδρο Δ.Σ. ΥΓΕΙΑ

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου και το Συμβούλιο Κοινότητας Παλαιομάνινας και εμείς προσωπικά, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς το Νοσοκομείο Υγεία για τη δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ο οποίος τοποθετήθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο της Κοινότητάς μας, συμβάλλοντας άμεσα και ουσιαστικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών από το ιατρικό προσωπικό.

Η εν λόγω δωρεά αποτελεί για μας μέγιστης σημασίας ενέργεια, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους, καθώς διατίθεται πλέον Ηλεκτροκαρδιογράφος, Οξύμετρο και Πιεσόμετρο, με αποτέλεσμα την πληρέστερη πρωτοβάθμια περίθαλψη. Επίσης, με την δωρεά και απινιδωτή, η αντιμετώπιση καρδιοαναπνευστικής ανακοπής καθίσταται εφικτή.

Η προσφορά σας αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του υψηλού αισθήματος αλληλεγγύης, προσφοράς και ευαισθησίας του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ και ευχόμαστε τέτοιες ενέργειες να βρουν μιμητές για το κοινό καλό.

Σας ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμη φορά και ευχόμαστε καλές γιορτές, με υγεία και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιομάνινας                         Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου
Σπύρος Ζώγας Ιωάννης                                                       Τριανταφυλλάκης
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΥΓΕΙΑ.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad