Γιορτάζει η εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στο Αρχοντοχώρι - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Δεκεμβρίου 2021

Γιορτάζει η εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στο Αρχοντοχώρι


Ημερομηνία 12.12.2021

Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός
Σύλλογος Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Του Αγίου Σπυρίδωνα σήμερα Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, πολιούχου του ιστορικού Αρχοντοχωρίου Αιτ/νίας και στην εκκλησία του χωριού μας, οι πιστοί παρακολούθησαν με κατάνυξη τη Θεία Λειτουργία.

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε σερβίρισμα γλυκών και αναψυκτικών στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας, με μέριμνα του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου μας Αρχοντοχωρίου «Η Ζάβιτσα», όπου είχαμε δημιουργήσει ένα μικρό μπουφέ με την βοήθεια των μελών μας.

Εκτός από τους κατοίκους του Αρχοντοχωρίου, οι επίσημοι που παραβρέθηκαν ήταν: Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, o Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου Λευτέρης Κατσαούνης, ο Αντιδήμαρχος Πάνος Παλαηογιάννης, η δημοτική σύμβουλος Χριστίνα Ταπραντζή, ο Πρόεδρος του Αρχοντοχωρίου Γιώργος Λιοντάκης. Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κώστα Μπαμπούρη, για την στήριξη της μικρής μας εκδήλωσης.

Από εμάς χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad