Το τελευταίο “αντίο” στον πρώην δήμαρχο Ξηρομέρου Πυθαγόρα Σαμαρά (φωτο) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Δεκεμβρίου 2021

Το τελευταίο “αντίο” στον πρώην δήμαρχο Ξηρομέρου Πυθαγόρα Σαμαρά (φωτο)


Σε κλίμα συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι και αυτοδιοικητικοί είπαν σήμερα (29.12.21) το τελευταίο “αντίο” στον πρώην δήμαρχο Αστακού και Ξηρομέρου, Πυθαγόρα Σαμαρά.

Η Εξόδιος Ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Αστακό στις 11.30 το πρωί, παρουσία πλήθους κόσμου και σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου ως ελάχιστο φόρο τιμής.

“Τίμησε με το ήθος του και το έργο του τη δημόσια ζωή του τόπου ως επιχειρηματίας, ως αυτοδιοικητικός και, πάνω απ’ όλα, ως άνθρωπος”, τονίζεται χαρακτηριστικά σε ψήφισμα που εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο μετά το άγγελμα της θλιβερής είδησης.

Η σημαία κυμάτιζε σήμερα μεσίστια στα δημοτικά καταστήματα ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου και των Νομικών Προσώπων του δε λειτούργησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad