Επιχορήγηση 100.000 ευρώ στον Δήμο Ξηρομέρου για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών από τις θεομηνίες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιανουαρίου 2022

Επιχορήγηση 100.000 ευρώ στον Δήμο Ξηρομέρου για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών από τις θεομηνίες


ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
Βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αθήνα, 3 Ιανουαρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκρίθηκε η επιχορήγηση των ΟΤΑ για το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού της Χώρας», ένα πρόγραμμα το οποίο θα βοηθήσει και τους δήμους του νομού μας να επουλώσουν τις πληγές από τις θεομηνίες που τους έπληξαν πρόσφατα με σφοδρότητα. Ένα αίτημα που και ο κ. Καραγκούνης ζητούσε επίμονα, να συμπεριληφθεί η Αιτωλοακαρνανία μετά τις πρόσφατες καταστροφές. Ειδικά φέτος, ο νομός έχει υποφέρει αφάνταστα από την κακοκαιρία.

Ο κ. Καραγκούνης ευχαριστεί το Υπουργείο Εσωτερικών και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Πέτσα ιδιαίτερα, για την ανταπόκριση και την ενίσχυση των δήμων του νομού μας. Ο κ. Καραγκούνης επισημαίνει ότι θα βρίσκεται σε άμεση συνεννόηση με το Υπουργείο για μια πιθανή τροποποίηση του προγράμματος ενίσχυσης, ειδικότερα για κάποιους δήμους που θα χρειαστούν πρόσθετη βοήθεια για να αντιμετωπίσουν την έκταση των καταστροφών.

Αναλυτικά,  

ΔΗΜΟΣ

ΠΟΣΑ €

Δ. ΙΠ. Μεσολογγίου

650.000€

Δ. Αγρινίου

650.000€

Δ. Ακτίου- Βόνιτσας

100.000€

Δ. Αμφιλοχίας

150.000€

Δ. Ξηρομέρου

100.000€

Δ. Ναυπακτίας

250.000€

Δ. Θέρμου

150.000€

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad