Νίκος Ζώγας: Η απάντησή μου στις ανακρίβειες και την προπαγάνδα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Ιανουαρίου 2022

Νίκος Ζώγας: Η απάντησή μου στις ανακρίβειες και την προπαγάνδα


Η απάντησή μου ως προς τις Ανακρίβειες που ακούστηκαν μέσα στο Δ.Σ. αλλά και σε αυτές που στην συνέχεια δημοσιεύτηκαν σε μπλόγκ, όπου εσκεμμένα ακούστηκε ΜΟΝΟ η φωνή του Αντιδημάρχου των μεγάλων έργων Σερ Πολύζου!

Δικαίωμά του, δικό του είναι το μπλόγκ και μπορεί να γράφει ότι θέλει, αλλά κύριοι δεν πάτε έτσι τον τόπο μπροστά αλλά 200 χρόνια πίσω.

Και αυτό δεν σημαίνει Δημοκρατία και Αξιοκρατία αλλά αυτό σημαίνει ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Αγαπητοί Δημότες θέλω ΕΣΕΙΣ να σχηματίσετε άποψη για το ΠΟΙΟΣ λέει Αλήθεια, ΠΟΙΟΣ λέει ψέματα και ΠΟΙΟΣ παραπληροφορεί!

Στην Συνεδρίαση που έγινε την περασμένη Τρίτη 4-1-2022,

Ο Ενημερωμένος Αντιδήμαρχος των μεγάλων Έργων ΣΕΡ Πολύζος σκέφτηκε να κάνει ένα διάλλειμα από τα sites (σάιτ) και ζήτησε τον λόγο από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. για να ενημερώσει τους Δημοτικούς Συμβούλους ότι ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κος Ζώγας παραπληροφορεί τους Δημότες.

Και όπως ήταν φυσικό ο Πρόεδρος με μεγάλη προθυμία του έδωσε τον λόγο αν και ήταν εκτός θέματος συζήτησης με βάση τον κανονισμό του Δ.Σ. που ο Πρόεδρος πασχίζει τόσον καιρό να τον τηρούμε, κλείνοντάς μας τα μικρόφωνα διότι βρισκόμαστε εκτός θέματος.

Σε προηγούμενο δημοσίευμά μου ανέφερα ότι ο Δήμος Ξηρομέρου δεν έκανε τα απαιτούμενα ώστε να καταφέρει να ενταχθεί στο χρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων και έτσι η ευκαιρία χάθηκε, και ΟΧΙ όπως ΑΝΑΛΗΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ: ήταν ο μόνος Δήμος που δεν έκανε τίποτα μένοντας απ' έξω ενώ όλοι οι άλλοι Δήμοι εντάχθηκαν!

Ο Σερ Πολύζος παρουσίασε την απόφαση που πάρθηκε στο Δ.Σ. τον Ιούνιο του 2020 για τη συμμετοχή του Δήμου στο Χρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων, προβάλλοντάς με ως ψεύτη που παραπληροφορώ τους Δημότες!

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα Ναι και με την δική μου ψήφο! Δεν το αμφισβήτησα αυτό ποτέ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕΡ ΠΟΛΥΖΟ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ; ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΕΣ;

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΤΑΝ.

Εάν όμως έγινε η αίτηση με την Προμελέτη για την Συμμετοχή ένταξης του Δήμου μας στην Β΄ΦΑΣΗ:

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ.

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑTΙΚΑ ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ (ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ).

ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Με τιμή
Ο Ανεξάρτητος Δημ. Συμβ. Ξηρομέρου
Ζώγας Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad