Ευχές Δημάρχου Ξηρομέρου για το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και ευχαριστίες προς τον απερχόμενο Πρόεδρο - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Ιανουαρίου 2022

Ευχές Δημάρχου Ξηρομέρου για το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και ευχαριστίες προς τον απερχόμενο Πρόεδρο


Αστακός 11-01-2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις δημαιρεσίες που διεξήχθησαν στον Δήμο Ξηρομέρου την Κυριακή 9/1/2022, πραγματοποιήθηκε η εκλογή του νέου Προεδρείου.

Αφού συγχαρούμε τα μέλη του για την εκλογή τους, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην νέα τους θητεία.

Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στο πρόσωπο της νέας Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κας Ταπραντζή Χριστίνας, που αποτελεί την πρώτη γυναίκα που κατέχει την άκρως τιμητική θέση στην ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου από συστάσεώς του.

Τέλος, επιβάλλεται να αναφερθώ στο πρόσωπο του απερχόμενου Προέδρου, κ. Κατσαούνη Ελευθέριου, τον οποίο αφού ευχαριστήσω, θα ήθελα να συγχαρώ για τον δημοκρατικό και ακριβοδίκαιο τρόπο άσκησης των καθηκόντων του.

Ακούστηκαν όλες οι απόψεις, δίνοντας βήμα σε όλους τους ομιλητές. Η παρουσία του, η προσωπικότητα και το ήθος του, κόσμησαν τον θεσμό και παρά τις προκλήσεις και επιθέσεις που δέχτηκε κατάφερε να κρατήσει στον δημόσιο διάλογο ένα υψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού, εφαρμόζοντας τον Κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου, που όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι οφείλουν να γνωρίζουν.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ Λ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad