Ιατρική ημερίδα με κύριο θέμα την πανδημία και τις συνέπειες από τον Κορωνοϊό SARS-CoV-2 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Ιανουαρίου 2022

Ιατρική ημερίδα με κύριο θέμα την πανδημία και τις συνέπειες από τον Κορωνοϊό SARS-CoV-2


Διαδικτυακή ιατρική ημερίδα, διοργανώνεται το Σάββατο 15 Ιανουαρίου από την Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», με κύριο θέμα την πανδημία και τις συνέπειες από τον Κορωνοϊό SARS-CoV-2.

Στην ημερίδα συμμετέχουνε και οι δικοί μας από το Ξηρόμερο: Ο κ. Ιωάννης Χρόνης, Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός - Συντονιστής Διευθυντής Κ.Υ Μύτικα Αιτ/νίας, η κα Σοφία Χολή, Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός ΕΠ Β΄ Ε.Σ.Υ - Επιστημονικά Υπεύθυνη Κ.Υ Αστακού Αιτ/νίας, ο κ. Κωνσταντίνος Ποσονίδης, Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός - Διευθυντής Ε.Σ.Υ Π.Ι Αγγελοκάστρου - Συντονιστής 3ης ΤΟ.Μ.Υ Αγρινίου, ο οποίος πολύ συχνά ενισχύει τα Κ.Υ. Μύτικα και Αστακού και καθώς και ο κ. Παναγιώτης Σταμάτης, Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός ΕΠ Β΄ Ε.Σ.Υ - Επιστημονικά Υπεύθυνος Κ.Υ Κατούνας Αιτ/νίας, ο οποίος με τη σειρά του ενισχύει κατά καιρούς το Κ.Υ. Αστακού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad