Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών διοργανώνει εκδρομή στον όμορφο Αστακό για το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Φεβρουαρίου 2022

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών διοργανώνει εκδρομή στον όμορφο Αστακό για το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας


Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών με χαρά σας ανακοινώνει τη διοργάνωση εκδρομής στον όμορφο Αστακό μας, το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας!

Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στα τηλέφωνα: 
Λευτέρης Καραχρήστος 6934602585, Δήμητρα Ντίνου 6981797724

Σας περιμένουμε!!!

--------------------------------------------------------

Να σας ενημερώσουμε ότι όσοι θέλετε να συμμετάσχετε, να μας ενημερώσετε εγκαίρως διότι τόσο του ότι η χρονική περίοδος της εκδρομής είναι πολύ κοντά, όσο και η ασφυκτική πίεση των γραφείων τουρισμού που έχουμε ζητήσει να μας ενημερώσουν για το κόστος, είναι πιεστικοί. Σας ενημερώνουμε ότι η πληρότητα μέχρι και την προχθεσινή ΚΥΑ είναι στο 80%, αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι θα φτάσει στο 100%. Επομένως εάν η πληρότητα του λεωφορείου είναι ολική τότε η τιμή του εισιτηρίου θα είναι και πιο χαμηλή, εν συγκρίσει με την πληρότητα στο 70 η 75%. Εκ των πραγμάτων λοιπόν όσο πιο σύντομα μας ενημερώσετε, τόσο πιο πολύ στην πραγματοποίηση της εκδρομής είμαστε.

Παράλληλα δε σας ενημερώνουμε ότι δεν θα υπάρξουν εξαιρέσεις για διάφορες κοινωνικές ομάδες (φοιτητές, στρατιώτες, μικρά παιδιά, άνεργους, κλπ). Όσοι καταλάβουν θέση θα πληρώσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου, διότι όπως είναι αντιληπτό σε όλους, η εκδρομή προγραμματίζεται από τον σύλλογο για να διευκολύνει τους φίλους του αλλά με την προϋπόθεση ότι δεν θα υποστεί οικονομική ζημιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad