Αίολος Αστακού: Ο Αλέξανδρος Παύλου στους δύο καλύτερους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την ΕΣΚΑΒΔΕ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Φεβρουαρίου 2022

Αίολος Αστακού: Ο Αλέξανδρος Παύλου στους δύο καλύτερους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την ΕΣΚΑΒΔΕ


Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την επιλογή του αθλητή του παιδικού μας τμήματος Παύλου Αλέξανδρου (γενν. 2006), στους δύο καλύτερους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την ΕΣΚΑΒΔΕ στη προπόνηση που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το διήμερο 19-20 Φεβρουαρίου. (Σε σύνολο 19 αθλητών που είχαν προεπιλεγεί)

Η κλήση αφορά το αναπτυξιακό πρόγραμμα που διοργανώνει η ΕΟΚ, για την επιλογή αθλητών που θα πλαισιώσουν την Εθνική Ομάδα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον αθλητή μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο.

Από καρδιάς συγχαρητήρια και στον προπονητή μας Παναγιώτη Χουλιαρά για την προσφορά του στο Σύλλογο και τους αθλητές του!

Με την ευκαιρία ανακοινώνουμε ότι σύντομα θα αρχίσουν οι προπονήσεις για παιδιά γεννημένα το 2011 και 2012 για τη δημιουργία Pro-Mini ομάδας για το πρωτάθλημα 2022-23 που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το ΔΣ

Α.Μ.Σ. ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad