Ξεκίνησε η αποξήλωση του ασφαλτικού και η κατασκευή νέου σταμπωτού δαπέδου στη παραλία του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Φεβρουαρίου 2022

Ξεκίνησε η αποξήλωση του ασφαλτικού και η κατασκευή νέου σταμπωτού δαπέδου στη παραλία του Αστακού


Στις 27 Νοεμβρίου 2020 σας ενημερώσαμε για την οριστική ένταξη στο Ε.Π. Αλιείας & Θάλασσας 2014 - 2020, της Αιτωλικής Αναπτυξιακής, με χρηματοδότηση 124.000 €, της πρότασης του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου του έργου με τίτλο: «Αποξήλωση Ασφαλτικού και Κατασκευή Νέου Σταμπωτού Δαπέδου σε Τμήμα του Παραλιακού Μετώπου Αστακού».

Μάλιστα η πρόταση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου που έγινε τον Οκτώβριο του 2020, απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στις πέντε συνολικά κατατεθείσες προτάσεις και ήρθε πρώτη σε κατάταξη, μέσα στις τρεις πρώτες που θα πάνε προς υλοποίηση.

Το έργο κατόπιν δημοπρατήθηκε και υπογράφθηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο και σήμερα είναι η ημέρα έναρξης των εργασιών, η οποία έγινε παρουσία του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, του Αντιδημάρχου έργων Βασίλη Πολύζου και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Αποστόλη Ντίνου.

Με το καλό σύντομα να ολοκληρωθεί το έργο, το δικαιούται ο Αστακός και οι Αστακιώτες, ένα μικρό έργο ανάπλασης σε ένα σημείο που αποτελεί αναφορά για την πόλη και τους κατοίκους του, την παραλία της πόλης του Αστακού, που κάτοικοι και επισκέπτες κάνουν την καθημερινή τους βόλτα.










1 σχόλιο:

  1. Το τεχνικό έργο συνολικά των υπηρεσιών του δήμου μας,
    που βρίσκονται υπο κατασκευή όσο και τα τεχνικά έργα
    που βρίσκονται σε χρονική φάση μελέτης και εν συνεχεία δημοπράτησης και κατασκευής, κρίνεται στα δυόμιση περίπου ετη θητείας της δημοτικής αρχής του δήμου μας, αναμφίβολα θετικό και σύμφωνα πάντα με τις αντικειμενικές οικονομικές δυνατότητες του δήμου μας και σύμφωνα με τα διάφορα προγράμματα αρμοδίων και συναρμοδίων φορέων της πολιτείας μας.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    απλός υποστηρικτής της δημοτικής και προοδευτικής παράταξης
    του δήμου μας : 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad