Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Χορηγοί για τη θεατρική παράσταση «Ματωμένος γάμος» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Φεβρουαρίου 2022

Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Χορηγοί για τη θεατρική παράσταση «Ματωμένος γάμος»


Σας γνωρίζουμε ότι η Θεατρική Ομάδα Μαθητών Αστακού, την οποία ο Σύλλογός μας στηρίζει, ως φορέας, προετοιμάζει τη νέα της θεατρική παράσταση, με το έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα

«Ματωμένος γάμος»

Λόγω της μη πραγματοποίησης του προηγούμενου έργου εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, σας κάνουμε γνωστό ότι οι χορηγίες που είχαν δοθεί διατηρούνται στο ταμείο μας και θα διατεθούν για την φετινή παράσταση.

Επειδή όμως οι απαιτήσεις για το συγκεκριμένο έργο είναι μεγάλες, προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο, καλούμε όσους μπορούν και επιθυμούν να βοηθήσουν, ως χορηγοί, να επικοινωνήσουν μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον κο Βαγγέλη Δεστούνη (Βιβλιοδρόμιο), για τα βιβλία που προσέφερε εντελώς δωρεάν στην θεατρική ομάδα για την προετοιμασία της νέας παράστασης.

Η χειρονομία του για ακόμα μια φορά αποδεικνύει το πραγματικό του ενδιαφέρον για τον σύλλογό μας και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Η ενίσχυση της θεατρικής ομάδας, μικρή ή μεγαλύτερη, αποτελεί συγχρόνως και μια πράξη αναγνώρισης και ενθάρρυνσης των παιδιών μας για την προσπάθειά τους να συμβάλλουν στον πολιτισμό του τόπου μας.

Σας ευχαριστούμε εκ’ των προτέρων!

Για κάθε σχετική πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Συλλόγου μας στα εξής τηλ. 6944 613595 και 6946 966560

Με τιμή
Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad