Επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη Ιωσήφ - Ιωάννη στον Αστακό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Φεβρουαρίου 2022

Επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη Ιωσήφ - Ιωάννη στον Αστακό


Αστακός 3-2-2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022, επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη Ιωσήφ - Ιωάννη στον Αστακό και συνάντηση με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη Ιωάννη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ντίνο Απόστολο, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ταπραντζή Χριστίνα, τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Πολύζο Βασίλειο και την Πρόεδρο Κοινότητας Αστακού κα Γριτσίπη Αρετή.

Τον Υπουργό συνόδευσαν, ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λιμενικού Σώματος κ. Θεόδωρος Κλιάρης, ο Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, Αρχιπλοίαρχος κ. Δημήτρης Κυριακουλόπουλος, η Λιμενάρχης Λιμεναρχείου Μεσολογγίου, Υποπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής κα Κυριακή Σκανδάλου και ο Διοικητής του Β' Λιμενικού Τμήματος Πλατυγιαλίου, Σημαιοφόρος Λιμενικού Σώματος κ. Παπαχαραλάμπους Χαράλαμπος.

Σε άριστο κλίμα συζητήθηκαν ποικίλα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του Δήμου, την συνεργασία με το Υπουργείο και το Λιμενικό Σώμα.

Ο Υπουργός έδειξε έντονο ενδιαφέρον και δρομολογήθηκαν επί μέρους ενέργειες.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad