ΟΑΣ Αιτ/νίας: Μαχητική συγκέντρωση αγροτών στην Κατούνα - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

ΟΑΣ Αιτ/νίας: Μαχητική συγκέντρωση αγροτών στην Κατούνα


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαχητική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Κατούνας, με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα, με τη συμμετοχή του Αγροτικού Συλλόγου Κατούνας, στο πλαίσιο της πολύμορφης δραστηριότητας που έχει αναπτύξει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, απαιτώντας μείωση του κόστους παραγωγής, αφορολόγητο πετρέλαιο και κατώτερες εγγυημένες τιμές.

Χαιρετισμό απεύθυνε, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σπύρος Κοτοπούλης, όπου στάθηκε στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνολικά οι αγροτοκτηνοτρόφοι, όπως η εκτόξευση του κόστους παραγωγής με τις αυξήσεις στο πετρέλαιο, στο ρεύμα, στα αγροεφόδια, στις ζωοτροφές, επισημαίνοντας ότι μαζί με την έλλειψη κατώτερων εγγυημένων τιμών, πρόκειται για βασικά προβλήματα που βγάζουν τους αγρότες στους δρόμους, με ευθύνη τόσο της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ, όσο και των προηγούμενων.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος του ΑΣ Κατούνας, Φώτης Τσιβγέλης, που στάθηκε μεταξύ άλλων και στην ανάγκη κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων, με όλα τα μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad