Μη διαθεσιμότητα στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει η ΓΓΠΣΔΔ μέσω των υποδομών της - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Φεβρουαρίου 2022

Μη διαθεσιμότητα στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει η ΓΓΠΣΔΔ μέσω των υποδομών της


Αστακός 8-2-2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω εργασιών μετάπτωσης και αναβάθμισης συστημάτων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κατά το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 17:00 έως και Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 18:00, δεν θα είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει η ΓΓΠΣΔΔ μέσω των υποδομών της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στον σύνδεσμο https://www.gsis.gr/nea-simantiki-anabathmisi-ton-ypodomon-tis-ggpsdd-mi-diathesimotita-ilektronikon-ypiresion-apo

Ενημερώνουμε τους πολίτες για τη μη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών, ώστε να προγραμματίσουν τις ηλεκτρονικές τους συναλλαγές.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad