Γιάννης Τριανταφυλλάκης: 6.000.000€ για την ύδρευση από το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Μαρτίου 2022

Γιάννης Τριανταφυλλάκης: 6.000.000€ για την ύδρευση από το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης


Ένταξη του μεγαλύτερου έργου που έχει χρηματοδοτηθεί στην ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου.
6.000.000€ για την ύδρευση από το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Μια χρηματοδότηση που δίνει οριστικά τέλος στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Δήμος που αφορούσε την ύδρευση του Αστακού, ενώ παράλληλα εκσυγχρονίζουμε τον έλεγχο των δικτύων και των διαρροών, μέσω σύγχρονου συστήματος τηλεμετρίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αν. Υπουργό Εσωτερικών, κο Στέλιο Πέτσα για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη της Αυτοδιοίκησης, σε μια δύσκολη συγκυρία.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Επιτροπή Αξιολόγησης, τους υπηρεσιακούς παράγοντες της ΕΥΔΕ ΥΠΕΣ για την άριστη συνεργασία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου και την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ΙΠ Μεσολογγίου.

Τέλος, θα ήθελα να αφιερώσω αυτή την τεράστια επιτυχία για τον Δήμο μας σε όλους τους συνεργάτες μου, τα στελέχη της παράταξης μας και τους Δημότες μας για την εμπιστοσύνη και την στήριξη της προσπάθειας που γίνεται.

Γιάννης Τριανταφυλλάκης (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad