Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα: «Εφηβεία. Αλλαγές στο σώμα, μεταβάσεις στον ψυχισμό» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Μαρτίου 2022

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα: «Εφηβεία. Αλλαγές στο σώμα, μεταβάσεις στον ψυχισμό»


Ημερομηνία 27-03-2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δελτίο Τύπου

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε η ενημερωτική ιατρική ημερίδα, το Σάββατο στις 26 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο στον Αστακό, στη θεματική ενότητα της εφηβείας.

Θέμα: «Εφηβεία. Αλλαγές στο σώμα, μεταβάσεις στον ψυχισμό. Προκλήσεις και προσαρμογές για παιδιά και γονείς μέσα σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο».

Ομιλητής ήταν ένας δικός μας άνθρωπος, ο κ. Μάντζαρης Μιχάλης: Παιδοψυχίατρος - Ψυχαναλυτικός ψυχοθεραπευτής παιδιού και εφήβου, ο οποίος καθήλωσε το κοινό, γονείς και εφήβους, με την εκπληκτική εισήγηση του, με το ενδιαφέρον να είναι ακόμα μεγαλύτερο στο διάλογο που ακολούθησε με το κοινό, με ερωτήσεις, απορίες και απαντήσεις.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου - ιατρός κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο οποίος καλωσόρισε στον Αστακό τον δικό μας κ. Μιχάλη Μάντζαρη.
Το μέρος της παρουσίασης του κ. Μιχάλη Μάντζαρη, μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο, μέσα από το κανάλι του Δήμου Ξηρομέρου στο YouTube.

Ο Δήμος Ξηρομέρου ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων (ΕΔΔΥΠ), συμμετέχει στις δράσεις και στις εκστρατείες του δικτύου, που έχουν ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας.

Θέλουμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε την Αμ. Σύμβουλο σε θέματα Υγείας κ. Μαρία Σακουφάκη, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κ. Λευτέρη Μάντζαρη, την Γραμματέα του Δήμου κα Πανωραία Πανταζή και όσους βοηθούν να διοργανώνονται τόσο σωστά και άρτια, χρήσιμες ενημερωτικές ημερίδες στον Δήμο μας.

Εκ του Δήμου ΞηρομέρουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad