Νίκος Ζώγας: Η κατρακύλα του ΕΓΩ - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Μαρτίου 2022

Νίκος Ζώγας: Η κατρακύλα του ΕΓΩ


Το συνοθύλευμα που διέπει την διοίκηση της Δημοτικής Αρχής το πληρώνουν οι Δημότες.

Ο Δήμος μας κύριοι χρειάζεται να διοικείται από προσγειωμένους με την πραγματικότητα ανθρώπους, χρειάζεται σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πάνω απ' όλα σεβασμό στους ανθρώπους που έδωσαν την ευκαιρία σε ανθρώπους να τους διοικήσουν για να έχουν τα αυτονόητα στον τόπο που αγαπάνε και ζουν.

Ύστερα από 2,5 χρόνια διοίκησης της Δημοτικής Αρχής, όσον αφορά την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού, έχουν συμβεί τα εξής:

Στην 1η κατάρτιση τον Μάρτιο του 2020 ήταν δικαιολογημένη η καθυστέρηση λόγω απειρίας της νέας Δημοτικής Αρχής.

Στην 2η κατάρτιση τον Μάρτιο του 2021 η απειρία έδειχνε να συνεχίζεται φέρνοντας πίστα αντίγραφα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, με την δικαιολογία ότι βρήκαν έναν διαλυμένο Δήμο και πως στην επόμενη κατάρτιση θα ήταν συνεπείς και θα τα έφερναν εγκαίρως και όχι στο παρα πέντε!!!

Αλλά πώς να γίνουν όλα αυτά που είναι αυτονόητα;

Υπάρχει χρόνος; Θα διερωτάται κανείς. Αφού όλη τη μέρα τρέχουν να προλάβουν.....

Φωτογραφίες... συνεντεύξεις....

Φυσικά και δεν μένει χρόνος για τέτοια σοβαρά θέματα διότι την σκυτάλη την έχουν δώσει στο “Θεαθήναι” .

Αγαπητοί Συνδημότες, ένα Τεχνικό Πρόγραμμα το οποίο φτιάχνεται από τις ανάγκες που έχουν όλες οι Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες, και ένας Προϋπολογισμός τα οποία μαζί είναι ο κορμός για την σωστή λειτουργία του Δήμου τους δείχνεις περισσότερη σημασία και το ολοκληρώνεις στην ώρα του 31 Δεκεμβρίου του 2021.

Με το να το πηγαίνεις για ψήφιση την προ τελευταία μέρα της παράτασης με περισσή αλαζονεία, δείχνει απλά Αδυναμία Διοίκησης !!!!!

Λυπάμαι πραγματικά για τα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας και γι' αυτούς που μας διοικούν οι οποίοι εκλέχτηκαν από το 75% με 60% αποχή!!!!

Με εκτίμηση
Ο Ανεξάρτητος Δημ. Συμβ. Ξηρομέρου.
Ζώγας Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad