Ο Αστακιώτης Φώτης Καυμενάκης εκλέχτηκε μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Μαρτίου 2022

Ο Αστακιώτης Φώτης Καυμενάκης εκλέχτηκε μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής


Tην 29η Μαρτίου 2022 στις Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην Αθήνα διεξήχθησαν επαναληπτικές εκλογές για την πλήρωση ενός μόνιμου (τακτικού) μέλους της ΕΟΕ, λόγο παραίτησης μέλους της διοίκησης. Κατά την ανάδειξη των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας τακτικό μέλος εξελέγη ο Αστακιώτης ΦΩΤΗΣ ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ (πρ. Αναπλ. μέλος) με το συντριπτικό ποσοστό του 87% των ψήφων.

Μια μεγάλη επιβράβευση στο πρόσωπο του από τα μέλη της ΕΟΕ για την πολύχρονη προσφορά του παράλληλα δε και μια μεγάλη ηθική ικανοποίηση για τον ίδιο

Ο Αστακός (γενέτειρα του Φώτη) αλλά και ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών (που τυγχάνει μέλος του), αισθάνονται εξαιρετικά ευτυχείς για την εκλογή του Φώτη Καυμενάκη στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ένας μαζικός χώρος που μέσα από αυτόν αναδεικνύεται το μεγαλείο της Ελλάδος και του Ολυμπισμού

Εκ μέρους του Δ.Σ. αγαπητέ φίλε Φώτη, σου μεταφέρω τις πιο θερμές ευχές όλων των Απανταχού Αστακιωτών, και όχι μόνο.

Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι το δημιουργικό έργο που σε καταξίωσε στην θέση αυτή θα το συνεχίσεις με πολύ μεγαλύτερους στόχους και προσδοκίες.

Στον Αστακό, πόλη του Χρυσού Ολυμπιονίκη Παντελή ΚΑΡΑΣΕΒΔΑ θα καταγραφεί ένα ακόμη ιστορικό γεγονός διότι η επιλογή και η εκλογή στην ΕΟΕ είναι μια οικουμενική αλλά και διεθνής διάκριση.

Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad