Με επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού με θέμα «Η γυναίκα του σήμερα» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Μαρτίου 2022

Με επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού με θέμα «Η γυναίκα του σήμερα»


Στις 8 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας με θέμα « Η γυναίκα του σήμερα» με σκοπό να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η κεντρική ομιλία έγινε από την Μελίνα Ταπραντζή, συντοπίτισσά μας, επιτυχημένη επιχειρηματία και βραβευμένη από τα Ηνωμένα Έθνη για την κοινωνική επιχείρησή της Wise Greece.

Η ιστορική αναδρομή έγινε από την Φιλόλογο Έφη Γαλάνη.

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, η Πρόεδρος κοινότητας Αστακού Αρετή Γριτσίπη, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Πολιτισμός, Περιβάλλον, Αθλητισμός, Παιδεία & Κοινωνική Πρόνοια» Κώστας Μπαμπούρης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτική Σύμβουλος Χριστίνα Ταπραντζή, μέλη του συλλόγου μας και πολίτες της πόλης μας.

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad