Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Μαρτίου 2022

Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας


Σας περιμένουμε σε μια εκδήλωση ανοιχτή για όλους με σκοπό να τιμήσουμε την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.

Μαζί μας θα είναι η Μελίνα Ταπραντζή,

η μοναδική Ελληνίδα που έχει βραβευτεί από τα Ηνωμένα Έθνη και την Παγκόσμια Τράπεζα για την κοινωνική επιχείρησή της, που ακούει στο όνομα “WiseGreece”!

Η Wise Greece

H WiseGreece είναι μία πολυβραβευμένη μη κερδοσκοπική Κίνηση με διπλό σκοπό! Από τη μία πλευρά προωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο τα οφέλη της Ελληνικής διατροφής και τα εξαιρετικά προϊόντα των μικρών Ελλήνων παραγωγών, ενώ μέσα από τις πωλήσεις τους συγκεντρώνει κέρδη τα οποία μετατρέπει άμεσα σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης για να τα διαθέσει σε παιδιά, άστεγους και ηλικιωμένους που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.

Ο σκοπός της WiseGreece λοιπόν είναι από τη μία πλευρά να βοηθά τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς να αναπτυχθούν και να εξάγουν τα προϊόντα τους, ενώ από την άλλη πλευρά να καταφέρνει να προσφέρει διαρκώς τρόφιμα υψηλής ποιότητας σε Ιδρύματα και Ορφανοτροφεία που τα έχουν ανάγκη!

Περισσότερα από 2.500 προϊόντα και 100 Έλληνες παραγωγοί, έχουν συσπειρωθεί και συμμετέχουν στην Κίνηση WiseGreece μέχρι σήμερα! Τα προϊόντα των μικρών παραγωγών πωλούνται τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε 8 χώρες στο εξωτερικό, ενώ έχουν αγοραστεί και διατεθεί δωρεάν δεκάδες τόνοι τρόφιμα σε Ιδρύματα όλης της χώρας.

Ταυτόχρονα, η WiseGreece συντονίζει περισσότερους από 60 εθελοντές, οργανώνει εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα, πραγματοποιεί επισκέψεις σε Ορφανοτροφεία και Ιδρύματα, μαγειρεύει με τα προϊόντα που συμμετέχουν στην Κίνηση για να προσφέρει γεύματα σε άστεγους και μετανάστες και συμμετέχει σε Συνέδρια και Ημερίδες για να ανάδειξη της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα!

Η WiseGreece έχει λάβει αρκετά τιμητικά Βραβεία για τις δράσεις και το μοντέλο λειτουργίας της, ανάμεσα στα οποία τα Βραβεία “Νησίδες Ποιότητας” από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, το “InnovativeFundraisingAward” από το BritishCouncil, το “StartUpAward” στην κατηγορία Βιώσιμη Ανάπτυξη, το “VoluntaryActionAward” στην κατηγορία Κοινωνία & Οικονομία, αλλά και ανώτερα διεθνή βραβεία γεύσης για τα προϊόντα της, όπως τα “GreatTasteAwards”. Πρόσφατα, η WiseGreece έλαβε το Ευρωπαϊκό “SocialChallengeAward”, που δίδεται σε Φορείς που προσφέρουν καινοτόμες λύσεις στα πιο σημαντικά προβλήματα της Ευρώπης, το “FutureGenerationsAward”, που πραγματοποιήθηκε με συμμετοχές από 4 χώρες, το BeyondPlasticMediterranean από το PrinceAlbertIIofMonacoFoundationκαι το VentureImpactAward!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad