Εκδήλωση ΠΟΑΥ στο Caravel: Επιστολή του Δημάρχου Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Μαρτίου 2022

Εκδήλωση ΠΟΑΥ στο Caravel: Επιστολή του Δημάρχου Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμου


Εκ μέρους του Δημάρχου Κατερίνης, κου Κωνσταντίνου Κουκοδήμου και προέδρου της επιτροπής Χωροταξίας, υποδομών, μεταφορών και δικτύων της ΚΕΔΕ σας μεταφέρω το χαιρετισμό του καθώς οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και υποχρεώσεις του στην Κατερίνη δεν του επέτρεψαν να είναι σήμερα εδώ.

Ο χαιρετισμός του κ. Κουκοδήμου:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ως επιτροπή έχουμε στηρίξει ενεργά την προσπάθειά σας να ακουστούν τα αιτήματά σας και οι αντιρρήσεις σας ως προς την υπογραφή της ίδρυσης ΠΟΑΥ στις Εχινάδες Νήσους.

Φέρνοντας αρχικά το θέμα στην ημερήσια διάταξη της επιτροπής μας, το στηρίξαμε ομόφωνα και το αποστείλαμε στον πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ., εισηγηθήκαμε την λήψη απόφασης και έπειτα η απόφαση αυτή στάλθηκε στη Γ.Γ. Χωροταξικού Σχεδιασμού του ΥΠΕΝ και στο γραφείο του Υπουργού.

Οι προτάσεις και οι αντιρρήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν είναι δυνατόν να παραβλέπονται και πρέπει η φωνή της τοπικής κοινωνίας να ακούγεται και να λαμβάνεται σοβαρά υπ' όψη.

Θεωρήστε τη στήριξή μας δεδομένη.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εργασίες της ενημερωτικής ημερίδας σας. Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Κώστας Κουκοδήμος
Δήμαρχος Κατερίνης
Πρόεδρος Επιτροπής Χωροταξίας,
Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της ΚΕΔΕ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad