Π.Στάϊκος: O κύριος Τριανταφυλλάκης στο χθεσινό συμβούλιο όταν τον στριμώξαμε μετέτρεψε την αίθουσα σε καταγώγιο με εκφράσεις υποκόσμου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Μαρτίου 2022

Π.Στάϊκος: O κύριος Τριανταφυλλάκης στο χθεσινό συμβούλιο όταν τον στριμώξαμε μετέτρεψε την αίθουσα σε καταγώγιο με εκφράσεις υποκόσμου


O κύριος Τριανταφυλλάκης στο χθεσινό συμβούλιο όταν τον στριμώξαμε μετέτρεψε την αίθουσα σε καταγώγιο με εκφράσεις υποκόσμου!!!!


Έτσι μετά από τρείς προϋπολογισμούς έφερε το τέλος ύδρευσης, καθαριότητας και φωτισμού εκεί που το είχε ο κύριος Γαλούνης και ήθελε να του πούμε και μπράβο, όταν τα μισά σπίτια του Δήμου είναι χωρίς Δημοτικό φωτισμό επί μήνες και ο Δήμος είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος απ' άκρου εις άκρον και θέλησε να μας πει πως κάτι σπουδαίο έκανε στα αντλιοστάσια επειδή έβαψε με χρώμα κάποιους σωλήνες, που πριν από λίγους μήνες όταν ανέλαβε αντιδήμαρχος ο κύριος Σωτήρης Μακρής επικρατούσε αυτή η κατάσταση που φαίνεται, που έλειπαν αντλίες και μοτέρ και κάποιες από αυτές δεν λειτουργούσαν και έτσι νόμιζε,πως θα γλύτωνε από την βάσανο της πραγματικής κατάστασης και της αλήθειας.

Εμείς ψηφίσαμε να μειωθούν αυτά τα τέλη με περιορισμό τον εξόδων, αφού τώρα και με τον νέο αγωγό θα υπάρχουν λιγότερες ζημιές και λιγότερα έξοδα, αλλά και στα απορρίμματα αν λείψουν οι πειραματισμοί του, θα υπάρξει μείωση των εξόδων.

Στον νέο αγωγό, για τον οποίο θα μιλήσουμε εκτεταμένα όταν θα είναι έτοιμα τα 8.000 φυλλάδια, τα οποία θα μοιραστούν σπίτι σπίτι, στο οποίο φαίνεται πως υπήρξε μεγάλο φαγοπότι αφού από τα 8.866 κυβικά άμμου έριξαν μόνο 60 και έτσι εκλάπησαν 8.806 κυβικά άμμου πέραν των τοίχων αντιστήριξης που δεν υπήρχαν πουθενά και άλλα πολλά και επειδή το ποσόν της κλοπής ξεπερνά τις 120.000 ευρώ είναι κακουργηματικού τύπου αδίκημα και επισείει ποινή κάθειρξης από 5 μέχρι και 10 χρόνια φυλακή και ταυτόχρονα ξήλωμα του αγωγού από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι την δεξαμενή για το Πλατυγιάλι και ανοιχτεί δίπλα τάφρος 1,5 βάθος και 1,20 πλάτες και θα πέσουν 80 εκατοστά άμμου δηλαδή τα 8.866 κυβικά άμμου.

Ντροπή σου κύριε Τριανταφυλλάκη που αν δεν υπήρχαμε εμείς αυτό το έργο έκτρωμα θα παραδίδατε στην κοινωνία του Αστακού, αλλά τώρα σας περιμένει δια του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η δικαιοσύνη, για να υποστείτε τις συνέπειες των έκνομων πράξεων σας πίσω από τα σίδερα της φυλακής, που όταν φθάσατε να μετακυλήσετε τις ευθύνες σας σε συνεργάτη σας, σας είπε πως αυτό που λέτε είναι αλητεία Δήμαρχε και εσείς τότε μούγκα.

Η απόλυτη κατάντια ενός Δημάρχου.

Αποδείξατε με τις πράξεις σας πως είστε το πιο παλιά και φθαρμένο, αλλά και διεφθαρμένο της κοινωνίας μας, για την οποία είστε και θα παραμείνετε πάντα ξένο σώμα, για όσο λίγο καιρό θα είστε ακόμα εδώ.

Αστακός 1/3/2022

Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Υ.Γ: Η συνέχεια όταν θα ετοιμαστούν τα φυλλάδια και κατατεθεί δια των δικηγόρων μου η μήνυση δια του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad