Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο για τον αθλητή Δουρούκη Ζώη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Απριλίου 2022

Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο για τον αθλητή Δουρούκη Ζώη


ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ ΖΩΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΤΑΚΟΥ!!!

Την 14 και 15 Απριλίου 2022 διεξήχθη στην Πάτρα το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο στο οποίο συμμετείχαν μαθητές λυκείων από όλη την Ελλάδα... Το Γενικό Λύκειο Αστακού εκπροσωπήθηκε από τους μαθητές - αθλητές: ΔΟΥΡΟΥΚΗ Ζωή, ΤΟΜΠΑ Γεώργιο και ΤΟΜΠΑ Ευσταθία. Σε αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ο Μαθητής της Β' Λυκείου Αστακού και αθλητής του Κενταύρου Αστακού ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ ΖΩΗΣ κατάφερε να κατακτήσει το Χάλκινο μετάλλιο, λαμβάνοντας ταυτόχρονα και την μοριοδότηση που προβλέπει ο αθλητικός νόμος για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια της χώρας μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων... (Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο τρίτος Αθλητής του Κενταύρου Αστακού κατά την φετινή περίοδο που λαμβάνει τα μόρια για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ ως Πανελληνιονίκης).

Οι άλλοι δύο μαθητές πάρα την αγωνιστική τους προσπάθεια δεν κατάφεραν την διάκριση...
 
Η Αθλητική οικογένεια του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ συγχαίρει τον Μαθητή για την επιτυχία του, καθώς και τους μαθητές ΤΟΜΠΑ Γεώργιο και ΤΟΜΠΑ Ευσταθία για την αξία εκπροσώπηση του Λυκείου τους και της πόλης τους!!!

Τους ευχόμαστε υγεία και καλή πρόοδο στη ζωή τους!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad