Πρόθεση προσφοράς Κωνσταντίνου Χασάπη, οικίας και οικογενειακών κειμηλίων, για την ίδρυση «Μουσείου της Πόλεως Αστακού» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


28 Απριλίου 2022

Πρόθεση προσφοράς Κωνσταντίνου Χασάπη, οικίας και οικογενειακών κειμηλίων, για την ίδρυση «Μουσείου της Πόλεως Αστακού»


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσουμε τους Δημότες μας για την πρόθεση προσφοράς του αξιότιμου συμπολίτη μας κ.κ. Χασάπη Κωνσταντίνου του Γρηγορίου, της παραλιακής οικίας του στον Αστακό, καθώς επίσης και οικογενειακών κειμηλίων για την ίδρυση «Μουσείου της Πόλεως Αστακού».

Η ως άνω προσφορά ωρίμασε μέσα από διαβούλευση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, επίτιμο δημότη του Δήμου Ξηρομέρου και ιδιαίτερα από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θαυμακού και Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη κ.κ. Ιάκωβο, στους οποίους εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες .

Ως Δήμαρχος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον αξιότιμο κ.κ. Χασάπη Κωνσταντίνο για την διάθεση προσφοράς του, που θα συμβάλει στη εντατική προσπάθεια της δημοτικής αρχής να διαμορφώσει «ταυτότητα» στον τόπο μας .

Με εκτίμηση

Τριανταφυλλάκης Λεων. Ιωάννης
Δήμαρχος Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad