Προπονητική συνάντηση Ταεκβοντό στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Απριλίου 2022

Προπονητική συνάντηση Ταεκβοντό στον Αστακό


ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΌ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ

Ένα μεγάλο "ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ" στους φιλοξενούμενους Συλλόγους για την συμμετοχή και την επίσκεψη στην όμορφη πόλη μας...

Με την συμμετοχή και την στήριξη των συλλογών: ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΤΡΩΝ - ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ - ΔΙΑΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ - ΑΡΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ πραγματοποίησε την Κυριακή 3 Απριλίου στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ προπονητική ημερίδα στο ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντο η οποία διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία.

Σκοπός της εκδήλωσης η αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών, η σύσφιξη σχέσεων και η προετοιμασία για τις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε δύο ενότητες πρωί και απόγευμα δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους την ελεύθερη ώρα να επισκεφτούν την πόλη, να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας στα καταστήματα το φαγητό και την φιλοξενία.

Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά, ευχόμαστε καλές επιτυχίες και καλή πορεία προς το Άγιο Πάσχα...


(κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad