Ημερομηνίες διεξαγωγής του Συνεδρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Απριλίου 2022

Ημερομηνίες διεξαγωγής του Συνεδρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης


Τηλ.:6986672448
04 Απριλίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οι τελικές ημερομηνίες διεξαγωγής του Συνεδρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης με τίτλο Η Μπαμπίνη στο διάβα των αιώνων είναι η Κυριακή 7 Αυγούστου και η Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022.

Η διαδικασία κατάθεσης εισηγήσεων την κατάθεση εισηγήσεων ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου και οι εισηγητές θα ενημερωθούν σύντομα. Στις αρχές του Μαΐου θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου (χώρος διεξαγωγής, εισηγητές και τίτλοι εισηγήσεων), το οποίο θα περιλαμβάνει και περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο των αρχαίων Φοιτιών και στην Ι. Μ. Αγίου Γεωργίου Πόρτας, καθώς και επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Μπαμπίνης.

Για οποιαδήποτε πληροφορίας είμαστε στη διάθεσή σας στο e-mail: synedriobabinis@gmail.com


Η Οργανωτική Επιτροπή
Αποστολάκη Γλυκερία, Μπενέκος Σπυρίδων Κ., Μπαρμπαρούσης Γεώργιος Σπ., Μπιτσώρης Βελισάριος, Τασούλη Κωνσταντίνα, Τσιμέρης Αλέξανδρος, Χρυσικού Ευφροσύνη Βλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad