Παναγιώτης Στάϊκος: Η Βουκέντρα έφερε λίγο αποτέλεσμα! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Απριλίου 2022

Παναγιώτης Στάϊκος: Η Βουκέντρα έφερε λίγο αποτέλεσμα!


Η Βουκέντρα έφερε λίγο αποτέλεσμα!!!


Την Βουκέντρα η οποία ήταν ένα ξύλο σκληρό, που στην μια του άκρη έφερε ένα αιχμηρό Τριγωνικό όργανο είτε μεταλλικό ή ξύλινο και την χρησιμοποιούσε ο ζευγολάτης, για να πονάει με αυτό τον τρόπο τα βόδια και να τα εξαναγκάζει να οργώνουν τα λιγοστά κτήματα που είχαν οι αγρότες για να σπείρουν τα σιτηρά τους.

Για να έχουν περισσότερη απόδοση στην άροση, έφθαναν σε σημείο να τα ματώνουν τα άτυχα τα ζώα.

Έτσι τόσο εγώ πρώτα και ακολούθως ο κύριος Νίκος Ζώγας με την χιουμοριστική του ανάρτηση χρησιμοποιήσαμε την βουκέντρα μας και αναγκάσαμε τον ανύπαρκτο Δήμαρχο αυτή την ξεχωριστή Παρασκευή, να φέρει αυτό το μηχάνημα του Δήμου από τις Φυτείες, το οποίο όμως είναι χαλασμένο και αντί να κόψει αυτό το δάσος «γκαζόν» στο πάρκο τα μάσησε και δεν έκαναν «χωράφι».

Όμως όπως φαίνεται και σε μία φωτογραφία σημερινή σε όλα τα στενά του Αστακού η ίδια εικόνα επικρατεί και όπως μου είπαν κάποιοι φίλοι σε κάποια Χωριά του Δήμου μας φοβούνται να πάνε σπίτια τους, μήπως τους «φάνε» τα φίδια.

Με την ανικανότητα και την ανοησία τους όμως, επειδή δεν έχουν ποτίσει σωστά τα δένδρα μέσα και έξω από το πάρκο ξεράθηκαν.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν υπάρχουν σε θέσεις ευθύνης ανεύθυνοι άνθρωποι.

Όσο για τα υβριστικά – εμετικά ανώνυμα σχόλια εναντίον του κυρίου Ζώγα σε Blog φερέφωνο του κυρίου Τριανταφυλλάκη, μόνο αηδία και εμετό προκαλούν και ασφαλώς ηθικά υπεύθυνος είναι εκείνος, αν δεν τα έχει γράψει ιδίοις αυτού χερσίν!!!

Αστακός 8/4/2022

Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad