Κώστας Γεωργούλας: Σε πρωτοφανείς περιπέτειες ο Δήμος με τα ψέματα και τα τραγελαφικά λάθη του Τριανταφυλλάκη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Απριλίου 2022

Κώστας Γεωργούλας: Σε πρωτοφανείς περιπέτειες ο Δήμος με τα ψέματα και τα τραγελαφικά λάθη του Τριανταφυλλάκη


Η μεγάλη εκλογική νίκη με το σύνθημα «Ανατροπή Τώρα» εξελίσσεται σε μια πρωτοφανής αυτοδιοικητική παρωδία με τραγική φιγούρα τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη που κοντεύει να… ανατρέψει ακόμη και τις βασικές λειτουργίες του Δήμου!!!

Ας τα βάλουμε σε μια σειρά:

1. Διανύουμε τον Απρίλη του 2022 και ο Δήμος Ξηρομέρου είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Δήμος της χώρας που δεν έχει ψηφίσει Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμό για το έτος 2022!!!

Τι σημαίνει αυτό;

Κινδυνεύουν να «παγώσουν» όλες οι δαπάνες για υλοποίηση έργων, παντός είδους πληρωμές για προμήθεια καυσίμων, για συντήρηση κτιρίων κ.ά. ακόμη και μισθοδοσίες υπαλλήλων…

2. Σε μια κρίσιμη συνεδρίαση, όπως αποδείχθηκε για τη λειτουργία του Δήμου μας, καταθέσαμε ως ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι και ως αντιπολίτευση μια εναλλακτική πρόταση για τη ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος οικονομικού έτους 2022. Η Δημοτική Αρχή για άλλη μια φορά κατώτερη των περιστάσεων «κρύφτηκε» πίσω από μικροπολιτικές μεθοδεύσεις και ΑΠΕΣΥΡΕ το θέμα και ΑΝΕΒΑΛΕ τη συνεδρίαση εμφανίζοντας ως δια μαγείας ένα έγγραφο, που όλο το Σώμα αγνοούσαμε, με αριθμ. πρωτ. 3057/04/04/2022 έγγραφο του Προϊσταμένου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών προς τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Τι σημαίνει αυτό;

Οι κύριοι της δημοτικής αρχής για να γλιτώσουν τη ξεφτίλα εφαρμόζοντας το προτεινόμενο Τεχνικό Πρόγραμμα της αντιπολίτευσης «την έκαναν σαν τα ποντίκια» από τη συνεδρίαση με φθηνές δικαιολογίες και έγγραφα – φαντάσματα που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Πρόεδρο του Δ.Σ. που «έχασε και πάλι την μπάλα» αλλά και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου …

Η επόμενη μέρα βρίσκει το Δήμο μας σε ένα πρωτόγνωρο και αβέβαιο για τα χρονικά μέλλον!!!

Ο κ. Τριανταφυλλάκης και τα εναπομείναντα μέλη της διοίκησης με αυτές τις παλινωδίες οδηγούν το Δήμο σε επικίνδυνα μονοπάτια, βάζουν σε περιπέτειες τους πολίτες, μπλέκουν τους υπαλλήλους ακόμη και με πειθαρχικά παραπτώματα.

Ο πανικός της συρρικνωμένης δημοτικής αρχής, που επιστρατεύει κάθε πρόσφορο μέσο για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, επιβεβαιώνει αυτό που γνωρίζουμε όλοι από την πρώτη μέρα της θητείας τους: Ότι αδυνατούν να διοικήσουν με όραμα, σχέδιο, προγραμματισμό με έργα ουσίας, παρά μόνο αρέσκονται σε μια επικοινωνία άνευ ουσίας με blogs, likes, παρασκήνιο, κουτσομπολιά και μια προχειρότητα διοίκησης άνευ προηγουμένου στον τόπο μας!!

Σας καλούμε την ύστατη στιγμή να σοβαρευτείτε και να ακούσετε τη φωνή της αντιπολίτευσης διότι κινδυνεύετε από την ιστορική εκλογική νίκη που επικαλείστε, να καταγραφείτε ως η πιο αποτυχημένη δημοτική αρχή στην σύγχρονη ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου!!!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad