Παναγιώτης Στάϊκος: No Pasaran - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Απριλίου 2022

Παναγιώτης Στάϊκος: No Pasaran


No Pasaran.

Και η έμπρακτη ομολογία της αποτυχίας τους!!!


Το Πραξικόπημα που ετοιμάζουν για το Τεχνικό Πρόγραμμα No Pasaran (δεν θα περάσει) , γιατί έχουν γνώση οι φύλακες και τώρα πια που τους γνωρίζουμε πολύ καλά, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις επόμενες κουτοπονηριές τους, γιατί απλούστατα είμαστε πιο έξυπνοι από δαύτους ,αφού το κουτόχορτο που νομίζουν πως το τρώμε εμείς, το τρώνε εκείνοι από το πάρκο, που πήγαν πανικόβλητοι σήμερα με ένα τσούρμο χορτοκοπτικά για να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Γνωρίζουν τι διαφορά του χορτοκοπτικού με το χλοοκοπτικό άραγε;

Φτάνει ως εκεί το μυαλό τους, πως το γκαζόν στους Δήμους που λειτουργούν στοιχειωδώς, κουρεύεται με χλοοκοπτικά και όχι με τα χορτοκοπτικά, που φαίνεται στην φωτογραφία.

Ήταν τέτοιο το ρεζίλεμα και το χαστούκι που φάγανε και πήγαν Σαββατιάτικα να ψευτοκουρέψουν- καταστρέψουν το πάρκο.

Όσο για το Πραξικόπημα που ετοιμάζουν για το Τεχνικό Πρόγραμμα, εμείς είμαστε έτοιμοι, για να κάνουμε μερικούς να πεταχτούν πάλι από την πίσω πόρτα !!!!

Αστακός 9/4/2022
Παναγιώτης Στάικος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad